Zdroj: archiv webu

Na slovíčko s Markétou Bechyňovou

23. 1. 2020

Jednou ze 13 odborných porotkyň ankety AUTO MÉHO SRDCE 2020 je Markéta Bechyňová, marketingová ředitelka kosmetické společnosti Mary Kay a superrychlá řidička. Trendy a design nových aut sleduje dlouhodobě a nenechá se jen tak unést emocemi. Rozhovor jsme s ní pořídili krátce před 2. kolem volby, kdy jako první vyzkoušela model Lexus UX.

Která žena Vás v životě nejvíce ovlivnila?

Určitě je jich více, ale jednou z nich byla i zakladatelka naší společnosti paní Mary Kay Ash, která věřila v ženský potenciál a vždy podporovala ženskou emancipaci a seberealizaci. Její myšlenky a filozofie, na níž je společnost Mary Kay postavena ve mně rezonují dodnes.

Na co jste ve svém profesním životě nejvíce pyšná?

Na to, že jsem ve 23 letech vyhrála jako jediná Češka výběrové řízení u Volkswagenu v Německu.

Změnil se styl Vašeho řízením, potom jste se stala řidičkou – maminkou? V jakých situacích si dáváte větší pozor?

Určitě jsem styl řízení změnila a to poměrně výrazně. Jak styl řízení, tak i zvyklosti. Když jedu s dětmi, tak se snažím věnovat řízení, ale přitom vnímat co se děje v autě, protože malé děti často něco vyžadují a to je při řízení zrádné.

Foto: Sabina Kvášová

Jaké je Vaše vysněné auto? Jaké auto na Vás doposud nejvíce zapůsobilo?

Nemám vyloženě vysněné auto, neboť to se s věkem mění. Tak nějak jsem vždy tíhla ke sportovním vozům, ale vzhledem k nepraktičnosti pro rodinný život si je opravdu nechávám jen v kategorii snění. Jsem příznivcem SUV vozů. V poslední době na mne zapůsobil např. Mercedes-Benz GLS.

Jaké auto podle vás poutá na silnici pozornost?

Rozhodně auta, která získávají naše nezávislé kosmetické poradkyně v rámci motivačního programu. Jedná se o lehounce růžové Octavie a Mercedesy třídy A a E, které působí luxusně, ale zároveň velmi žensky.

Jaký model aktuálně řídíte? Co Vás na tomto autě baví vůbec nejvíc? Podle jakých parametrů jste vybírala? Nechala jste do výběru mluvit svého muže? .-)

Mám Volvo XC60. Měla jsem ho již předtím a tak jsem věděla, do čeho jdu. U mne je u auta důležitý parametr výkon/cena/design a to jsem u Volva našla. Vzhledem k tomu, že se jedná o služební vůz, tak výběr řeším sama a pokaždé si to moc užívám. .-)

Foto: Sabina Kvášová

Líčíte se v autě? Co vše v autě zvládáte za jízdy dělat? 

V autě si líčím maximálně ústa. Když stojím v ranní zácpě, tak namlouvám vzkazy – odpovědi na došlé emaily či zprávy. Jinak ráda poslouchám svou oblíbenou hudbu.

Kde čerpáte energii?

Energii čerpám různě. Například teď jsem se vrátila z hor, kde miluju procházky v zasněženém lese. Jinak třeba na beach volejbale či chvilkou, kdy můžu být sama.

Co Vás v poslední době nejvíce potěšilo nebo a na co se těšíte?

Právě skončily vánoční prázdniny a má dovolená, takže to bylo moc příjemných 14 dní. Určitě se těším na další delší volno s rodinou.

Velmi děkujeme za rozhovor a přejeme šťastné kilometry

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018