Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to vůbec poprvé, co Denisa Spergerová (23) vyrazila do společnosti se svým zbrusu novým poprsím.

„Ze začátku jsem se operace bála, ale teď se cítím skvěle. Jsem moc ráda, že jsem to podstoupila,“ nechala se slyšet držitelka titulu Miss Czech Republic 2019, která si nechtěla nechat ujít výstavu Cosmos Discovery na Výstavišti v Holešovicích.

Zajímali jsme se o to, proč se dívka s titulem krásy, a navíc v tak mladém věku, uchýlila k plastické operaci. „V poslední době jsem hodně zhubla a neměla jsem skoro žádná prsa. Neměla jsem tedy tolik práce. Teď budu mít více možností a nabídek,“ vysvětlovala Denisa.

K operaci se Spergerová uchýlila až poté, co podstoupila národní i mezinárodní kolo soutěže krásy. „Chtěla jsem mít po soutěžích klid a chvíli nic neřešit. Šla jsem do toho hned poté, co jsem se vrátila z Miss World,“ říká modelka.

Pod kudlu šla královna krásy pět dní přes Štědrým dnem, a tak si nová prsa nadělila, dá se říct, pod stromeček. Není jí líto, že si sváteční čas nemohla užít naplno? „Aspoň jsem byla s rodinou a mohla odpočívat,“ říká Denisa Spergerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám