Společnosti Kymeta a Isotropic Networks spolupracují na službách zajišťovaných plochými panelovými anténami nové generace

Úspěšné testování antény Kymeta™ u7 potvrzuje okamžitou životaschopnost plynulé, integrované, multiservisní nabídky napříč různými sítěmi a paprsky

Společnost Isotropic, důvěryhodný poskytovatel globálních internetových služeb nabízející bezkonkurenční jistotu, a Kymeta, komunikační společnost, která dokončuje strukturu připojení pro všechno a všude, vytvořily partnerství, aby společně prováděly testování antény u7 společnosti Kymeta a antén nové generace pro přenos dat vzduchem.

Testování proběhlo minulý týden v oblasti Seattlu v síti E115 společnosti Isotropic. Předchozí testování proběhlo na satelitech AM2 a G28 na východním pobřeží. Anténa Kymeta u7 byla spárována se satelitním směrovačem iDirect X7 a modemem iQ 200LTE, které jsou optimalizovány pro mobilitu. Tyto úspěšné testy prokazují schopnost antény pracovat v různých družicových sítích a paprscích a označují první nabídku komerční služby společnosti Isotropic, která byla poskytována okamžitě po jejím ověření.

Satelitní terminál Kymeta u7 Ku-band řeší potřebu lehkých, jednoduchých a vysoce výkonných komunikačních systémů na cestách. Terminál u7 umožňuje snadnější a spolehlivější připojení k téměř jakémukoli vozidlu, plavidlu nebo pevné platformě než kdykoli předtím.

em>„Testování, které jsme dokončili se společností Kymeta, pro mě bylo odhalením", řekl Hank Zbierski, Chief Catalyst a spoluzakladatel společnosti Isotropic. „Čekal jsem na příslib holografického tvarování paprsků a byl skeptický ohledně metamateriální technologie. Tyto testy nepochybně prokázaly, že metamateriální věda není něco, co je v budoucnosti - je to dosažitelné nyní".

V rámci inovačního vývoje a testování své antény nové generace bude společnost Kymeta využívat šířku pásma poskytovanou společností Isotropic z pozemní stanice v Lake Geneva a jejího síťového operačního střediska světové třídy.

„Jsme velmi potěšeni, že jsme se za účelem provedení těchto testů se společností Isotropic spojili. Ukázalo se, že síť společnosti Isotropic umožňuje poskytování rozsáhlých služeb na naší anténě u7", řekl Walter Berger, prezident, provozní ředitel a finanční ředitel společnosti Kymeta. „Toto testování prokázalo bezproblémovou konektivitu naší revoluční technologie plochých panelových antén a těšíme se na pokračující spolupráci se společností Isotropic při určování směru satelitní komunikace v budoucnosti".

Terminál Kymeta u7 s bezproblémovou konektivitou je dnes k dispozici v síti Isotropic.

O společnosti Isotropic Networks

Společnost Isotropic Networks, Inc. (Isotropic) je světovým poskytovatelem satelitních internetových služeb a řešení pro správu sítě. S nejlepším provozem v satelitním průmyslu poskytujeme bezkonkurenční jistotu pro vedoucí pracovníky ve vysoce rizikových a psychicky náročných průmyslových odvětvích, včetně ropných a plynových, námořních a podnikových řešení.

Společnost Isotropic je založena na vysokých standardech pro řešení potíží a technicky složitých problémů s nejnovějšími technologiemi. Náš tým vysoce školených hardwarových a softwarových inženýrů poskytuje personalizované služby a řešení, která podporují naše klienty, kdykoli a kdekoli je nejvíce potřebují - nyní i do budoucna.

Isotropic spojuje planetu a neustále posouvá hranici toho, čím může být satelitní připojení.

www.isotropic.network

O společnosti Kymeta

Společnost Kymeta uvolňuje potenciál satelitního připojení v kombinaci s celulárními sítěmi, aby uspokojila obrovskou poptávku po celosvětové všudypřítomné mobilní konektivitě. Satelitní plochá panelová anténa této společnosti, první svého druhu, připojená platforma Kymeta a služby připojení Kymeta, poskytují zákazníkům po celém světě revoluční mobilní připojení v satelitních a hybridních satelitně celulárních sítích. Terminál Kymeta, podporovaný americkými a mezinárodními patenty a licencemi, řeší potřebu lehkých, jednoduchých a vysoce výkonných komunikačních systémů, které nevyžadují, aby mechanické komponenty směřovaly k satelitu. Kymeta usnadňuje připojení - pro jakékoli vozidlo, plavidlo nebo pevnou plošinu.

Kymeta je soukromá společnost se sídlem v Redmondu ve státě Washington.

www.kymetacorp.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1080573/KymetaU7.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/952870/Isotropic_Networks_Logo.jpg

KONTAKT: Isotropic, Toni Lee Rudnicki, ředitel pro marketing, +1 (603) 548-5532, tl.rudnicki@isotropic.network; Kymeta, Jill Allen, hlavní specialistka na multi-kanálový marketing, +1 (425) 658-8813, jallen@kymetacorp.com

Klíčová slova USA-komunikace-internet-počítače-elektronika-Isotropic Networks

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.