23. 1. 2020 11:27 − 7271× − 1

WRC je zpět a O2 TV Sport bude znovu u toho!

Nová sezona mistrovství světa v rallye se rozjede v Monte Carlu.

I v této sezoně, která startuje tradičně v Monte Carlu, budou moci fanoušky WRC sledovat magazíny a přímé přenosy z jednotlivých podniků na televizní stanici O2 TV Sport.

Již v uplynulých sezonách mohli televizní diváci zaregistrovat, že stanice O2 TV Sport dává velký prostor mistrovství světa v automobilových soutěžích. Stejně tomu bude i v aktuální sezoně. Ve složení týmů a kalendáři WRC je řada novinek, leč programový formát O2 TV Sport se s ohledem na vysílání světové rallye nemění.

„Ve středu před každým podnikem se mohou fanoušci těšit na půlhodinový preview magazín a následně po soutěžním víkendu vždy středeční hodinový sestřih z odjeté rallye,“ říká Richard Tesař, který je jednou z hlavních tváří WRC na O2 TV Sport. Společně s ním připravuje dabing magazínů a komentuje přímé přenosy Tomáš Zetek.

Z každé soutěže bude do programu zařazen maximální počet přímých přenosů vzhledem k nabídce poskytovatele. Na úvod ročníku v rámci Rallye Monte Carlo se tedy fanoušci nejlepšího světového motorsportu mohou těšit hned na pět erzet – čtvrteční úvodní měřený úsek soutěže a pak dvě sobotní a dvě nedělní vložky včetně speciálně bodované power stage.

- RZ 1 čtvrtek od 20:30 hodin
- RZ 9 sobota od 9:30 hodin
- RZ 11 sobota od 14:00 hodin
- RZ 14 neděle od 9:00 hodin
- RZ 16 (power stage) neděle od 12:00 hodin

Komentářů celkem: 1
23. 1. 2020 20:341
0 0
O2TV Středeční 30minut Preview-Monte Carlo
Cituji: Esapeka Lappi Teemu Suninen a k nim se Přidal také Mikko Hirvonen M-sport Znovu po více než 10 letech nasadí čistě Finské složení..
Bude jistě dobré sledovat staré dobré souboje Hirvonena s Loebem...(u toho staré prostřihy Hirvonena ve focusu...
TO SI DĚLAJ PRDEL NE? To by chtělo vědet kdo to pro O2TV dělá
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!