Hlavní obsah

První singl Terezy Balonové je o zběsilé době

Právo, jaš, kul

Písničkářka Tereza Balonová představuje svůj první oficiální singl Neposloucháš. Vychází pod taktovkou producentů Martina Ledviny a Ondřeje Turtáka, známého jako ODD. Píseň popisuje autorka jako svou srdcovku, jež vypovídá o dnešní trochu zběsilé době, kdy na sebe sice mluvíme, ale často se vůbec neposloucháme.

Tereza Balonová - Neposloucháš

 
Článek

„Píseň je pro mě i milostnou zpovědí a příběhem toho, že každý z nás někdy myslí na někoho, na koho by zrovna myslet neměl nebo nechtěl,“ říká o singlu Balonová a povzbuzuje fanoušky, aby si v textu našli vlastní příběh.

K poslouchání a přemýšlení vybízí i konec videoklipu, který režisér Ondřej Kudyn nechal otevřený, aby si mohl každý dosadit svůj vlastní závěr. O natáčení klipu mluví písničkářka s úsměvem. Vzpomíná, jak se všichni ráno naskládali do auta a od rána do večera jezdili a točili po celé Praze. „Panovala skvělá atmosféra a já doufám, že je to z videoklipu cítit,“ komentuje.

Foto: klapper.cz

Tereza Balonová.

Tereza Balonová v šesti letech uprosila rodiče, aby jí zaplatili hodiny kytary. Ve dvanácti už poprvé koncertovala a v sedmnácti vyhrála festival Porta, na němž si jí všimli muzikanti z kapely Jelen. Dnes, v osmnácti letech, má za sebou debutové EP Zhasni den, čtyřicet koncertů s kapelou Jelen či předskakování skupině Divokej Bill na jejím narozeninovém koncertu pro téměř sedm tisíc lidí.

K písni Neposloucháš si sama napsala text a doprovodila se na kytaru. Aktuálně pracuje na svém debutovém albu, jehož vydání je naplánované na rok 2021.

Lounová chce zaujmout s baladou Dark Water i na Eurovizi

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám