Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sex a vztahy

Zažili jste sex na 1 noc? 2/3 lidí už ano!

Pro někoho tabu, pro jiné běžná záležitost. Jak se dívají Češi na nezávazné potěšení? Za jakých okolností ho provozují, co řeší před ním a co po něm? Co vy, šli byste „do toho“? Pokud ano, na co se máte připravit?

Sex na 1 noc není podle všeho nic, nad čím by se Češi a Češky pohoršovali. Tři čtvrtiny z nich ho nicméně považují za úlet, který se může přihodit a dvěma třetinám se to podle našich zjištění minimálně 1x přihodilo. Asi 13 % dotázaných uvedlo, že ho provozují nebo v minulosti provozovali pravidelně několikrát do měsíce nebo častěji, přitom ale zpravidla upřesňují, že to bylo v době, kdy neměli stálého partnera nebo partnerku. Na druhou stranu třetina dotázaných uvádí, že by do nezávazného sexu nikdy nešli. Vyplývá to z anonymního facebookového průzkumu pro portál Proerecta.cz na začátku letoška.

Málokdy plánujeme
Dovolená, festivaly, diskotéky a jiné společenské akce, kde se bavíte, jsou příležitostí pro většinu dotázaných (63 %). S pověstnými firemními večírky to zřejmě není tak horké, jak se povídá, protože na ně v této souvislosti vzpomíná jen 14 % dotázaných. Zejména u mladších ročníků vedou internetové seznamky a sociální sítě, přes které si rande s jasnými pravidly domluví předem.

Co předtím a co potom?
Protože jde zpravidla o neplánovanou záležitost, má řada lidí druhý den morální kocovinu. Jaké je napadají otázky: Uvidím ho/ji ještě (49 %)? Nechytl/a jsem nějakou nemoc (40 %)? Výčitky svědomí vůči partnerce nebo partnerovi (27 %), možnost otěhotnění (22 %) a dokonce i zlomené srdce (13 %).

Jak na to?
Máte chuť si to vyzkoušet? Z našeho průzkumu vyplývá, že je poměrně vysoká pravděpodobnost, že se vám k tomu naskytne příležitost, ať už budete plánovat a brousit po sociálních sítích, nebo se porozhlédnete někde, kde je uvolněná atmosféra a (přiznejme si) také dostatek alkoholu. Právě díky němu padají morální zábrany a uvolní se nejenom tělo, ale i mysl. Abyste ráno nemuseli řešit palčivé otázky, není určitě od věci mít po ruce kondom. Že se partneři neznají a že často hraje roli alkohol, přiznává i jeden z dotázaných mužů. Podle jeho názoru to vede k ne příliš kvalitnímu zážitku.

Mužská záležitost
Pokud pro vás není potěšení s krásnou neznámou běžnou záležitostí, může silnější pohlaví překvapit drobná, ale nepříjemná indispozice. Nezvyklé prostředí, snaha ukázat se v co nejlepším světle a nejistota, co se partnerce líbí a jak bude reagovat, navíc v kombinaci s alkoholem může být pro potenci velkou zkouškou. Z vášnivé noci se snadno může stát maraton bez vidiny cíle. Naštěstí existují podpůrné prostředky, které můžete použít nenápadně a fungují rychle a spolehlivě.

Co radí sexuoložka MUDr. Taťána Šrámková, Ph.D. mužům?
Šetřit alkoholem je dobré také proto, že pro muže nemusí být úplně jednoduché dosáhnout erekce, ale hlavně vyvrcholení. Za selhání může i přehnaná přemotivovanost nebo bujná fantazie. Problém jak pak více méně spíše v hlavě. V tomto případě nic nezkazíte, když si tuto chvilku „pojistíte“. Na trhu je k dostání mnoho přírodních povzbuzováků. Horkou novinkou je například bylinný shot, který má „nakopávací“ účinek. Stačí ho jen protřepat, vypít a užít si.

Co radí sexuoložka MUDr. Taťána Šrámková, Ph.D. ženám?
Sex na jednu noc zůstane zpravidla sexem na jednu noc. V tomto ohledu je pro ženy citové vzplanutí jednodušší a více se poddávají citům. Muži to ale můžou vidět úplně jinak. Happyendy se můžou dít, ale je to spíše výjimečné. Ohledně ochrany nikdy nespoléhejte pouze na muže. V tomto případě byste se o kondom měla aktivně zajímat i vy. V krajním případě můžete použít i pilulku „PO“, ta vás oba ale před pohlavními chorobami neochrání.

“Energy drink” na erekci
Jiskří to mezi vámi a vaší vyvolenou, ale nejste si jistý, jaký výkon předvedete? Ať už jde o sex na jednu noc nebo dlouhodobý vztah, není od věci se občas „posilnit“ a opravdu si užít. Na trh přichází novinka v podobě SHOTu od Proerecty. Jde o malou lahvičku koncentrovaného bylinného extraktu, který má 3x silnější účinnost, než běžné dlouhodobé doplňky na podporu erekce. Zrychlený účinek se dostaví do 30 minut od užití a jeden shot stojí od 106 Kč za kus. Stačí tedy malou lahvičku nenápadně vytáhnout z kapsy, protřepat a vypít. Noc plná vášně může začít. Více na www.proerecta.cz, kde si „energy drink“ můžete také objednat.

Pozn.: 1/2020-facbookový průzkum pro www.proerecta.cz, N=130 respondentů, zdroj fotek: fotobanka rf123.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *