hnv murr

Společnost STILL navštívil Andreas Rieckhof

U příležitosti 100. jubilea hamburské společnosti STILL navštívil výrobní závod tohoto specialisty na intralogistiku v Billbrooku Andreas Rieckhof, státní rada pro ekonomiku, dopravu a inovace.

 

V rámci návštěvy provedl státního radu Andrease Rieckhofa hamburským výrobním závodem osobně Thomas A. Fischer, jednatel společnosti STILL. Zvláštní pozornost přitom věnoval sériové výrobě nejnovějšího elektrického vysokozdvižného vozíku STILL RX 60-25/35, která byla v Hamburku zahájena teprve před několika dny. S modelovou řadou RX 60 přináší STILL na trh elektrický vysokozdvižný vozík, který již v ničem nezaostává za dieselovými vysokozdvižnými vozíky – a stává se zároveň měřítkem v segmentu Green Logistics.

„Hamburk potřebuje inovativní společnosti. Jsou rozhodujícím faktorem našeho ekonomického růstu dnes i do budoucna,“ zdůraznil Andreas Rieckhof. „Význam e- mobility bude dále růst. O to je potěšitelnější, že tradiční hamburská společnost, jako je STILL zde zastává ve svém oboru průkopnickou pozici.“ Tématem následného rozhovoru státního rady Alexandra Rieckhofa a jednatele společnosti STILL, Thomase A. Fischera, mezi čtyřma očima byl také výhled do budoucnosti. Vedle plánů a cílů společnosti hovořili zejména o očekáváních ohledně rozvoje pobočky. Předpokládá se, že koncepce revitalizace průmyslové oblasti Bilbrook přinese mimo jiné v důsledku estetického zhodnocení a lepšího napojení infrastruktur zvýšení atraktivity čtvrti a podpoří příchod nových průmyslových firem.

100 let STILL: Příběh úspěšné budoucnosti

Společnost STILL slaví v roce 2020 sté výročí svého založení. V roce 1920 ji založil Hans Still jako opravnu elektromotorů, dnes hamburská intralogistická společnost patří mezi přední hráče na trhu a největší inovátory v oboru. S aktuálně přibližně 3000 zaměstnanci, z toho téměř 100 učni a duálními studenty jen v pobočce v Hamburku, jako partner města v oblasti ekologie a sponzor hamburského stipendia je STILL navíc atraktivním partnerem v hamburské ekonomice.

Pionýrský duch, vášeň a orientace na zákazníky jsou principy, díky kterým je společnost STILL úspěšná již 100 let. Kromě vývoje a výroby moderní a výkonné manipulační techniky se již delší dobu zaměřuje na realizaci individuálních a komplexních řešení v oblasti intralogistiky včetně digitálních a moderních služeb.

„I ve druhém století naší existence se budeme snažit být inovátorem v našem oboru a prostřednictvím pokrokových myšlenek a inovačního potenciálu hledat a objevovat nejlepší řešení pro naše zákazníky,“ řekl Thomas A. Fischer.

 
Publikováno: 24. 1. 2020 | Počet přečtení: 604