Jaké barvy volit do dětského pokoje?

Dojde-li na výmalbu dětského pokoje, neví si většina rodičů rady. Možná i vy právě stojíte před tímto úkolem a marně si lámete hlavu nad otázkou, které barvy jsou sázkou na jistotu, a kterým by bylo lepší vyhnout se širokým obloukem. Klid, poradíme vám! Do dětského pokoje se hodí vše zářivé a veselé, neboť právě po tom dětské dušičky touží. Uvědomte si, že tento interiér zařizujete pro své ratolesti, proto by se finální výmalba měla líbit především jim. Zde není místo pro klasické odstíny – jako je bílá či šedá – nýbrž pro vše hravé a netradiční. Chcete-li poradit, jak se tohoto úkolu zhostit se ctí i nápadem, nenechte si ujít následující řádky – budou pro vás nejen radou, ale i vítaným doporučením. 


shutterstock_60716239

Do dětského pokoje patří…

…křiklavé odstíny!

Děti jsou veselé a hravé a ve stejném duchu by se měl nést i jejich pokojíček. Trefou do černého jsou proto všechny křiklavé odstíny, které v nich vyvolají dobrou náladu a budou v tomto interiéru chtít trávit čas. Volit tak můžete mezi žlutou, zelenou, oranžovou i světle modrou. Nemusíte se při malování držet kdovíjak zkrátka, zvláště malujete-li pokojíček pro ty nejmenší, kterým stejně za pár let budete nuceni výmalbu kompletně předělat.

…omyvatelné barvičky!

Když už je řeč o nejmenších, kteří si často zdi v pokoji pletou s malířským plátnem určitě není na škodu popřemýšlet o omyvatelných barvičkách. Dítka jsou často neposedná, navíc skrývá-li se v nich kreativní dušička, pokud nad nimi nedržíte ochranu 24 hodin denně, může se velice snadno stát, že tu a tam se někde projeví jejich talent, který se dere na povrch. Nejčastěji to pak odnesou právě zdi dětského pokoje. Nezoufejte, omyvatelná výmalba s tím počítá!

…barevné malůvky!

Dětské pokoje jsou doupětem nejmenších. Chcete-li vašemu dítku vytvořit kouzelné místo doslova jako z pohádky a máte v sobě alespoň špetku šikovnosti, pusťte s do malování na vlastní pěst. Na stěnách dětského pokoje tak můžou vzniknout oblíbené kreslené postavičky či zvířátka, která děti tolik milují.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *