Jsou příkladem pro své okolí: Na Severní Terase ocenili výjimečné žáky
Zdroj: www.severni-terasa.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Ve středu 22. ledna 2020 proběhlo slavnostní vyhlášení pátého ročníku projektu městské části Severní Terasa „Ocenění výjimečných žáků“. V letošním roce ocenění slavnostně předal starosta městského obvodu Severní Terasy Jaroslav Šimanovský.

Jedenáct výjimečných žáků základních škol a Gymnázia a Střední odborné školy dr. Václava Šmejkala městské částí Severní Terasa a jejich jedenáct neobyčejných příběhů, to byli hlavní hrdinové slavnostního odpoledne. Za přítomnosti zástupců škol, rodičů a příbuzných, byli oceněni nominovaní žáci, kteří jsou úspěšní a výjimeční v tom, že „dělají víc, než musí“.

Žáci během krátkého představovacího medailonku a rozhovoru na sebe prozradili to podstatné, aby všem bylo jasné, že si chvilku slávy a velké poděkování zaslouží. Jedni vytrvale pracují na rozvoji svého talentu, druzí pomáhají lidem a jsou i tací, kteří se statečně dokázali poprat s nepříznivým osudem a ještě k tomu pomáhají svému okolí.

„Všem oceněným dětem přeji, aby co nejdéle zůstaly takovými, jací jsou. Rodičům, aby se co možná nejdéle, nebo nejlépe napořád, dařilo chránit to hezké co v nich je. Bude to dobré nejen pro Vás, pro děti, ale je to inspirací pro nás všechny kolem“.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru