Olmo si vybral Německo, z Dinama přestoupil do Lipska

25.01.2020, 12:29
Aktuality
Daniel Olmo podle očekávání odchází z Dinama Záhřeb a jeho další kroky vedou do německé nejvyšší soutěže. Média v průběhu tohoto týdne informovala o chystaném přesunu do RB Lipsko a bundesligový lídr dnes vše také potvrdil...

Olmo v minulosti vyrůstal v Barceloně a do Chorvatska se vydal před pěti lety. V jejich průběhu dozrál a stal se důležitou součástí prvního týmu Dinama, s nímž získal řadu domácích trofejí a letos na podzim okusil i Ligu mistrů - v předkolech zaznamenal tři branky, v hlavní fázi se následně trefil dvakrát. Za sebou už má i debut ve španělské reprezentaci.

O 21letého fotbalistu se zajímaly AC Milán, Neapol nebo PSG a Lipsko s ním podepsalo kontrakt platný do června 2024. Fotbalista bude oblékat dres s číslem 25 a opačným směrem bude putovat hodně vysoká suma, která se díky bonusům údajně může vyšplhat až na 45 milionů eur.

"Samozřejmě jsem zaznamenal úspěch Lipska v posledních letech. Jedná se o atraktivní klub s mladým kádrem, který mě přesvědčil svou filosofií a sázením na talentované hráče. Co nejrychleji chci poznat spoluhráče a vyběhnout na hřiště, rád bych pokračoval ve svém vývoji a klubu pomohl k úspěchům," řekl Olmo.

Autor: Tomáš Pavlík / dierotenbullen.com

Komentáře (185)

Přidat komentář
r.mrazik

tyvoe...z chorvatsky ligy za takovy prachy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
patas92

Tak je to španělský reprezentant. A dělo fotbalista.

Reagovat
r.mrazik

to je celkem jedno...i tak je to sileny prestup

Reagovat
Jandak

trosku jsem si ho přál v Ajaxu.. myslim si že by tam byl skvělý. Nicmené Lipsko je taky super. Veřím, že zachvíli o něm budeme číst, že jde do ještě většího klubu.

Reagovat
Josifek

Tam by se taky hodil, ale BL ma mnohem vyssi atraktivitu..

Reagovat
Hokaido

O tom si u nás můžeme nechat jen zdát. I pro Lipsko mi to ale přijde jako dobrý deal, protože pokud za něj vyplatí všechny bonusy až do těch 45 milionů, tak bude jeho resale value minimálně trojnásobná.

Reagovat
Pablos

Tak mi si hlavně můžeme nechat zdát o tom, že by jsme vůbec přitáhli nějakého nadějně vypadajícího mladého hráče ze západu... jak se to právě povedlo Dinamu.

Reagovat
Benzema

Kto je ten hráč ?

Reagovat
Benzema

Reagoval som na dave30

Reagovat
Pablos

jo aha... oká

Reagovat
Pablos

že by Olmo ? U nás je to tak ze 3, španělský a ještě musí bejt jako volný hráč a věkem nad 24 tak.

Reagovat
r.mrazik

jako ze za ne da nekdo v budoucnu 120 mega euro?

Reagovat
dave30

To by se Lipsko muselo od teď pravidelně dostávat tak do čtvrtfinále LM.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...

Reagovat
Hokaido

No mají k tomu slušně našlápnuto.

Reagovat
Hokaido

Proč ne? Pokud teda splní všechny ty bonusy, tak z něj asi bude skvělej hráč. Navíc je to Španěl, takže po něm dost pravděpodobně půjde Barcelona s Realem a ty jsou zvyklí dávat za hráče podobný částky. Plus by tam nepřestupoval teď, ale třeba za dva roky, za který přestupový částky určitě půjdou opět nahoru.

Reagovat
dave30

Je to hrozné když se ukazuje, že za našeho nejlepšího hráče z ligy téměř nikdo není ochoten zaplatit 15 mega a zajímají se o něho pouze kluby, ktré mají problémy (WH, Brighton, Monako).

Reagovat
Pablos

Srovnáváš Součka s Olmem ....opravdu si myslíš, že jsou atraktivitou pro kluby z TOP lig na tom obdobně jo ?

Reagovat
dave30

Nechci srovnávat konkrétní hráče. Srovnávám to, za jakých podmínek přestupují nejlepší hráči z naší ligy a z Chorvatské. Spíš takové zamyšlení o atraktivitě naší ligy. Mnozí si myslí, že se řadíme hned těsně za top ligy. Při přestupech se to moc nepotvrzuje...

Reagovat
Pablos

Tak jenže to není taky hlavní vliv jenom o té cenně ...já se tomu třeba moc nedivím. Chorvatský hráči se vesměs prosazují v zahraničních ligách ...Plus je jich vážně všude hrozně moc v Itálii snad každej klub má nějakého Chorvata, ve Španělsku také často, v Německu se taky docela najdou... jediná ta PL tam jich zase moc neběhá. Ale prostě jsou tzv. prověřený, takže ty cenovky jsou jinde a hlavně tam má hráč třeba 17let ale už je plnohodnotným základním kamenem áčka většinou a ještě vyniká ...to je u nás fakt po dlouhé době na takové úrovni jen Hložek.

Reagovat
dave30

Jak píši níže. Vychovávají individuality (kreativní sprintery). U nás hráče, kteří vynikají vytrvalostí a taktikou...

Reagovat
Pablos

a to samozřejmě taky no

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně většina týmu má v domácích hráčích osobnosti, které mají tu výdrž, taktiku a shání potom v cizině ty rozdílové hráče, individuality, které dokážou tým posunout na novou úroven, ztrhnout zápas na svou stranu a tak...domácí hráči se zase starají, aby ten tým byl pospolu a pracoval jako tým

Reagovat
dave30

A kvůli tomu jsme přestali vychovávat špílmachry? Tak to jo, nemám další připomínky.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tady na to nejsou trenéři, hráče nikdo neučí 1vs1, průniky, techniku...jak v hokeji tak ve fotbale to je podobný...hrát na jistotu, plnit taktické pokyny a neriskovat...

Reagovat
dave30

S těmi trenéry to tak špatné není. Nejhorší je, že zde je douhodobě zakořeněné hraní "na výsledek" již od žákovského věku. My snad máme i mistrovství republiky mladšího žactva. To mi vadí.

Reagovat
Seydou Doumbia

To s tím samozřejmě souvisí. Příjde nový trenér a vedení chce výsledky, ale ty se dají dosáhnout i když se bude trénovat více na riziko a rozvíjet individuální stránky hráčů. Trenéři se jen bojí nejistoty a rizika vyhazovu tak tedy dodržují pokyny vedení a hrají na jistotu, jen aby měli práci a vedení bylo spokojeno.

Reagovat
Blasphemer

Atraktivita ligy s tím nemá moc společného.

Reagovat
Pablos

A ještě si myslím, že být Olmo Chorvat tak jde tak za 25-30mil. včetně bonusů ....jasný i tak je to ranec, ale tím že je právě Španěl a i nakoukl už do repre...je ta cenovka až tak ještě o tolik větší. Jinak si myslím, že to u nás poslední dobou šlo docela nahoru a není to zas tak hrozný ty částky některý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono i nedávno přestupoval Sunjič do Birminghamu za 8mil.... A to nebyl podle mě nijak klíčový hráč Dinama... Holt v tomhle asi nikdy Chorvatskou ligu nedoženeme

Reagovat
Pablos

No já to neberu, ale že je doženem... Chorvati mají prostě lepší zvuk než momentálně Češi tak to prostě je.

Reagovat
dave30

Které částky máš konkrétně na mysli? 12 mega s bonusy za Krále? Ano, to je solidní, ale co dál?

Reagovat
Pablos

jo no toho Krále... pak jsem teda bral i ty spekulace do toho... ohledně třeba toho Krmenčíka, Tetteha, Součka ...jasný, nemusí to tak opravdu být, ale cifry to byly zajímavé co lítaly v médiích ...ale jak říkám, nemusela to být vůbec pravda. A třeba u toho Součka ta výkupka 15mil. ...dřív něco nemyslitelného u nás (jasný nikdo ho nevykoupil) ale už jen to, že prostě byla... mi dává pozitivum, že to má vzestupnou tendenci.

Reagovat
dave30

Tak pochud chtěli, aby Souček zůstal ve Slavii, tak tam mohli dát výkupku třeba 30 mega. Mohlo to vypadat ještě lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

To by podepsal jej blázen.

Reagovat
dave30

S těmi penězi, co mu nasypali je úplně jedno, jakou výkupku podepíše. Pokud bude chtít do zahraničí, tak rozhodně ne kvůli penězům. Tam, kde by mohl mít více on nechce (Rusko, Turecko), nebo ho nechtějí oni (top týmy z top lig). Ti ostatní budou mít velký problém mu nabídnout více, než má ve Slavii. Na druhou stranu, pokud by mu měla Slavie platit každý rok kolem 50 mega, tak by to pro ně mohlo být hodně nepříjemné. Takže i vedení bude mít zájem ho prodat. Tak uvidíme...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Remt

Zase s těmi 50mega.. je třeba brát v potaz, že pokud by ten hráč ten tým dostával na jinou úroveň a díky tomu pravidelně vyhrávali ligu, pravidelně se dostávali do LM, tak to smysl má. Nebýt LM, případně lonske EL, tak o Slavii malokdo v Evropě ví, nejenže tím přijdou peníze za televizní práva, za body v LM apod. ale zvedne se i poptávka po ostatních hráčích (Olejník atd.). A konkrétně Souček si myslím, že Slavii za poslední rok rok a půl na jinou úroveň dostává

Reagovat
dave30

Četl jsem nějakých 3,5 mega základ plus bonusy. Takže bonusy za LM a za titul a 50 mega je na světě. Nicméně desetinásobek platu oproti spoluhráčům nemůže dlouhodobě fungovat nikde, natož v Česku. S De Bruynem (350 tisíc liber týdně) také nehraje nikdo s 35 tisíci týdně. A to nemluvím o tom, až budou chtít někoho koupit (nemyslím mladíka). Opakuji, dlouhodobě to nemůže fungovat.

Reagovat
Remt

zase bych nepřeháněl, že má desetinásobek toho, co ostatní. Ale u Součka to bylo hlavně o tom, že za prvé - vědí, že ho chtějí prodat, že ho prodají draze. A za druhé jak jsem říkal, není to jen o platu a prodeji součka. Ten kluk má velký vliv na výkony týmu. Ještě jednou zopakuji to co jsem napsal. Ku příkladu. Nedostat se do LM, prodali by případně Olyanku za.. nevim.. 3 mega třeba, pokud se dostanou do LM a on tam předvede dobré výkony, prodají ho třeba za 4.. klidně za 4 a půl, rázem máš 30 milionů na světě a je to jen proto, že mají v kádru nadprůměrného hráče na naší ligu, který promění hafo penalt, dá hafo důležitých golů a tak. I takhle podle mě Slavia přemýšlela když mu nabízela ten plat. Určitě nepočítají s tím, že mu těch 50mil ročně budou platit další 4 roky Vědí, že půjde ven

Reagovat
dave30

1. Ty nevěříš tomu, že jsou ve Slavii hráči s platem 350-400 tisíc měsíčně? 2. Takto démonizovat nějakého hráče také nedělá dobrotu. Tu cenu ostatních hráčů zvedá pouze on? 3. Jak jsem již napsal, s těmi svými penězi bude mít těžkou volbu někam odejít. Těch klubů, které by mu dali více zase tolik není a navíc ho ani nechcou a ty co ho chtějí, ty mu moc lepší podmínky nenabídnou. Takže proč by chodil za podobné peníze do něčeho nejistého?

Reagovat
Remt

Ty pořád argumentujes jen tím že mu jinde víc nedají. Proč si pořád myslíš že by šel ven jen za větším platem?

Reagovat
dave30

Máš pravdu, jsem v tomto dosti přízemní. Takže doufejme, že jeho sportovní ambice zvítězí nad financemi. Budu mu to upřímně přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za větším platem jít nemusí, ale otázka je jestli mu nebude vadit snížení platu, z těch týmu které se o něj momentálně zajímají by mu jeho momentální plat hradilo možná jen Monaco.

Reagovat
Remt

West ham si myslíš, že by mu podobné peníze nebyl schopný nabídnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Zcheckoval jsem jejich platy a West Ham by si to taky mohl dovolit, takže West Ham a Monaco.

Reagovat
Pablos

jak píše Gerrard ...to by asi sotva Souček podepsal.

Reagovat
dave30

Jak píšu výše. S těmi platovými podmínkami ho bude chtít prodat i vedení. Takže ta částka mohla být klidně vyšší a někdo by byl rád, kdyby se domluvil na nějaké slevě.

Reagovat
Pablos

Jo to zase jakoby jo... ale tak těžko vidět do hlavy agentovi že jo, jestli na něčem trval nebo netrval. A hlavně je to jedno to rozebírat už asi, protože ta výkupka už stejně není

Reagovat
dave30

Už jsem to tady četl, ale pořád tomu nemůžu uvěřit. Jako že někdo podepíše výkupku pouze na jedno přestupové období. O tom jsem ještě nikdy neslyšel. Nevím, pro koho by to mělo být výhodné?

Reagovat
Pablos

Tak šlo o LM no (což jsou velký peníze a asi nevěřili tomu, že by to bez Součka dali) pokud teda se nepletu a ta výkupka byla ještě dřív než byla jistota LM. A výhoda tam asi nějaká byla, jinak by se k tomu asi nedopracovali a vůbec by to nevzniklo.

Reagovat
dave30

Tak výhodné to bylo hlavně pro Součka. Jestli z té smlouvy vydoloval podmínky, o kterých se mluví...Ale pro Slavii asi nic moc. Nasypali Součkovi takové peníze, že se ho budou hodně těžko zbavovat. Musí věřit ve vydařené euro, protože jinak půjde v létě hodně pod cenou (výkupkou).

Reagovat
Pablos

Takže to s tím Monakem byl taky jen takovej výkřik ? Jakože se fakt ptám, jestli třeba nevíš ...já myslel, že je to jakože reálné, že odejde teď. Tak asi zase né no

Reagovat
dave30

Informace nemám, ale před chvílí dohrál přátelák. Kdyby to mělo být něco reálného, tak už nehraje.

Reagovat
Remt

Ačkoliv nesleduji Monaco, tak by to byl dobrý přestup, pokud by se ukázal tam, tak za 2 roky může zkusít jít ještě o něco výš. Nemyslel bych hned na PL, to by byl moc velkej skok z český ligy

Reagovat
Pablos

no z PL je ten zájem ale taky ....zrovna je tu novej článek.

Reagovat
žrout

Pokud vím, má se ta výkupka aktivovat zase v létě. Teď platila do 15. Podle mě se tím snaší SKS chránit před loňskou akcí Ngadeu, kde Fulham poslední den přestupáku z ničeho nic aktivoval klauzuli a oni s tím nemohli nic dělat. Takhle prostě platí do 15. a pokud ho někdo chce, ať ho koupí do toho datumu. Pak už musí jedině jednat se Slavii. Podle mě logické.

Reagovat
Pablos

to zní logicky

Reagovat
dave30

To zní logicky, ale Míša měl tu výkupku směšnou. Pokud ji máš 15 mega, tak musíš počítat s aktivací každý den... Jinak Součkovi je to asi jedno a Slavii zřejmě také. Alespoň nikdo nebude vědět za kolik ho prodali. Pouze si ověřili, že 15 mega to nebude...

Reagovat
žrout

Já si naopak myslím, že si ověřili, že to těch 15 v pohodě bude.

Reagovat
dave30

Kdyby to chtěl někdo dát, tak to dal teď a nemusel by se obávat dalšího smlouvání...

Reagovat
žrout

Tam to je o Součkovi, jestli do těch klubů chce, ne o ceně, jestli jsou ochotní ji zaplatit.

Reagovat
dave30

To je asi ten 2. problém. Proč by Souček odcházel někam, kde mu dají maximálně tak něco podobného, jako ve Slavii...

Reagovat
Pablos

Říká se tomu sportovní ambice třeba. Jako jasný, prachy jsou důležitý ...ale zkusit jinou ligu, ke všemu nějákou v těch TOP5 ...je přeci dost lákavé taky.

Reagovat
dave30

Tak doufejme, že má ty ambice dostatečně velké. Přeji mu to.

Reagovat
Pablos

Já si myslím, že je asi má, ale do hlavy mu samozřejmě nevidím. Nechme se překvapit s čím příjde budoucnost.

Reagovat
dave30

Psal jsem výše.

Těch klubů, které by mu dali více zase tolik není a navíc ho ani nechcou a ty co ho chtějí, ty mu moc lepší podmínky nenabídnou. Takže proč by chodil za podobné peníze do něčeho nejistého?

Reagovat
žrout

Jak nejistého? Tak snad se chce posunout sportovně výš, ne? To je vždy potřeba vystoupit z komfortní zóny a poprat se o to Přece u přestupů nejde jenom o prachy.

Reagovat
dave30

Omlouvám se, jsem v tomto trochu přízemní. Nicméně přiznejme si, že by to byl asi 1. případ, kdy by český fotbalista odcházel ven a finančně si nepolepšil. Nebo víš o někom takovém?

Reagovat
žrout

Popravdě nevím, na druhou stranu si nemyslím, že by si ani v tom Monacu třeba i finančně nepolepšil. Asi ne výrazně, ale podle mě trochu jo.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Benzema

Kto je ten hráč ?

Reagovat
Malresi

Váš najlepší hráč je drevák. Olmo nie je. Tam je rozdiel.

Reagovat
dave30

Mně to neříkej, já ho také nevidím v top klubech. Ale někteří toto nechtějí slyšet.

Reagovat
Malresi

To mi je jasné. Preto to píšem

Reagovat
db18

Ale základ je 25 mil. €... v létě za něj United, Bayern a Leverkusen nabízeli 30 mil. €.

Reagovat
Losinho

třeba u Krále tam jsou taky slušný procenta z dalšího prodeje a pár bonusů, který jsou vzhledem k výsledkům Spartaku sci-fi

Naopak třeba Souček půjde za 15 a hotovo, ještě bude Slavie ráda (a hlavně on)..

Reagovat
dave30

Ten Král je za 12 i s bonusy. Nikdy jsem u prodejů z naší ligy nezaznamenal, že by se uváděla částka "na prkno". Takže bych to viděl tak 8+4. No a Souček nemá jediný důvod někam odcházet. Akorát nevím, jak to snese Slavia?

Reagovat
Losinho

Není. A Slavie to snese, to spíš Součka to tu asi nebude bavit pořád.

Reagovat
dave30

Pokud má Souček to, co se říká, tak nikam spěchat nebude. A nebude jednoduché najít klub, který by ho chtěl a nabídl mu více. A pokud zůstane, tak to nebude dělat dobrotu (i kdyby na to Slavia měla). Nevím co spoluhráči, kteří berou 10 krát méně? A co potencionální posily ze zahraničí? Budou chtít také takový ranec. To, co zde provedly s platy Sparta se Slávií není dlouhodobě udržitelné. Pouze můj názor hloupého fanouška...

Reagovat
Losinho

Dokud bude mít výkonnost jakou má, tak s tím asi nikdo mít problém nebude. Jinak si myslím, že po EURU určitě půjde, ale za mě by měl jít už teď.

Reagovat
dave30

Samozřejmě měl jít teď. Měli zpeněžit jeho podzimní výkony. Na jaře se na něho nikdo nepojede podívat (třeba do Příbrami ). A pokud repre na euru neudělá díru do světa (Evropy), tak to bude velká ztráta na cenovce. Toto prostě nechápu, ale já jsem jen hloupý fanoušek...

Reagovat
r.mrazik

united ho sledovali...zadna nabidka nesla

Reagovat
dave30

Jj, tady se objeví, že nějaký klub má zájem o hráče a mnozí už vidí jasný přestup. Přitom se pouze někde provalilo, že měl klub svého pozorovatele na zápasu daného hráče. Jenže ty velké kluby takto sledují desítky podobných fotbalistů...

Reagovat
Zark

šílené

Reagovat
Recoba Inter

Neměl jít náhodou do AC???

Reagovat
9augi9

AC Lipsko? Nepoznám.

Reagovat
Recoba Inter

AC Milan!

Reagovat
9augi9

To taky ne.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si zaperlil. Jsi snad nejvtipnější čobol tady na fóru

Reagovat
Bandita_Harry

A ty skoro najtrapnejsi cech

Reagovat
9augi9

Teba sa niekto pýtal niečo?

Reagovat
Hokaido

Lipsko jako klub je mi odporné, ale jeho vedení určitě patří mezi špičku v Evropě a dělá teda kurevsky dobou práci.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
dave30

Co ti udělali v Lipsku? Co ti vadí na tom, že mají schopné vedení, které dokáže sehnat peníze a skvělé hráče?

Reagovat
Kily

vedení, které dokáže sehnat peníze

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dave30

To bylo takové rýpnutí do fanouška Sparty...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
Werkrider

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív byly peníze, pak vedení. Ne naopak.

Reagovat
dave30

Ale tak to je ve většině klubů. Sparta a Slavia ví své...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hromdopolice

Akorát ve Spartě to vedení nějak není

Reagovat
Uwe háže buly

Nevíme

Reagovat
dave30

Já vím, peníze by byly, ale to vedení...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Josifek

Reagovat
Firkraag

Přitom si nemyslím, že by měli víc peněz než Dortmund, Schalke a další... jen mají prostě nějaký ambice, za kterýma si jdou. A ne všechno prodat do Bayernu.

Reagovat
Rudnevs

Robia to tam dobre, to je pravda... Ale neporovnával by som to s zabehnutými klubmi ako Schalke či Dortmund, to sú iné prípady.

Reagovat
insane

No samotny Lipsko jako klub mozna nemusi mit vetsi prostredky nez Dortmund nebo Schalke, nicmene Red Bull jako gigantickej celek ma prostredky z jiny galaxie.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč ti je klub, který dělá fotbal výborně odporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasi zapadni kapitalismus. Stejne tak Spartani, co to palcuji.

Reagovat
dave30

Oni to palcují, že to dělají dobře...

Reagovat
ACSeRw!n

lzes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Chelsea jako moralni vzor cestnosti

Reagovat
Hokaido

Vůbec s tebou nehodlám ztrácet čas, podobnou reakci si klidně v budoucnu můžeš ušetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

a stejne sem ti stal za reakci tak si pristi ty pokrytecky kecy nech pro sebe a venuj se fandeni Sparte a Chelsea a neser sem ty vylevy o odpornych klubech jako je Lipsko, chudacku

Reagovat
Riviera Kid

Sympatický klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že rozumný krok v kariéře, lepší než jít do velkoklubu a lítat po hostováních, jako třeba Čorič jinak krásná práce Dinama, o tomhle si u nás můžeme nechat zdát navíc se jim tam "líhnou" další zajímavý hráči, Majer, Marin, Hasič...

Reagovat
dave30

Jj, téměř všude pochopili, že je potřeba vychovávat 1-2 individuality. Že se to vyplatí. U nás potřebujeme 11 hráčů (nejlépe vytrvalců), kteří umí plnit taktické pokyny...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, koukám odborník

Reagovat
dave30

Jsem jen hloupý fanoušek, který trochu sleduje naši i zahraniční ligy. Nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to tedy sledovat více

Reagovat
dave30

Mně to stačí takto a pokud se někdy mýlím, tak z toho nedělám katastrofu a klidně to i přiznám. V tomto případě bych strašně rád přiznal, že se mýlím, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně Lipsko jejich práce se mě čím dál více líbí. Snad se z nich stane takový klub aby dokázali udržet důležité hráče a byli "osvěžení" v fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co predvadi Lipsko, je senzace.

Reagovat
FC Porto FC

A už z koho Dinamo i něco má nebo ty prachy furt krade Mamič?

Reagovat
FC Porto FC

Toho *

Reagovat
dave30

Já myslím, že v Dinamu to dlouhodobě celkem funguje. A v ten okamžik je fanouškům celkem jedno, jestli si případný zisk nechá nějaký Mamič, Číňan, Arab, nebo Rus. Je to lepší varianta než když nějaký takový platí ze svého a nic nefunguje (kde jenom jsem něco takového viděl?).

Reagovat
Salfovic

No, nevím, na to za jaké rance prodávají hráče jejich výsledky v pohárech nejsou žádná sláva, k tomu ten hroznej stadion.

Reagovat
Pipo123

To je ten rozdiel, že ta, až tak nepozerajú na pohárové zápasy. Ďaleko viac je pre nich úspech predať nejakého borca do zahraničia než hrať EL či LM

Reagovat
Salfovic

Pro fanoušky ?

Reagovat
Muffi

výsledky v EL ani náhodou nepřinesou tolik peněz, co prodej hráčů jako Olmo nebo Pjaca.

A do LM se dostali za posledních 5 let 4x, což stačí.

heslo není důležité vyhrát ale zúčastnit se pro tyhle kluby a LM díky finančním bonusům platí 100%

Reagovat
Pipo123

Hajduk či Rijeka dokázali predávať hráčov za milióny a to nehrávali LM, pritom si myslím že keby chceli tak by sa do LM dostali, ale možno by to bolo práve na úkor tých mladíkov, lebo by museli angažovať skúsenejších hráčov. Neviem no já mám u nich pocit že im ide v prvom rade o predaj hráčov, na tom chcú zarábať a darí sa im to, nie je to len o jednom klube v chorvatsku

Reagovat
Muffi

A lze to takhle vůbec postavit? že máš buď jedno, nebo druhé?

Nemistrovská část je pro ně asi nehratelná bez ohledu na způsob výstavby kádru a z mistrovské mají 3 postupy z 5 a vyřazení od Olympiakosu a YBB, ne jako Astana u Slavie. Navíc u těch starších hráčů ta výkonnost nebude zas o tolik lepší, aby ti ty výsledky dlouhodobě garantovala.

Reagovat
Salfovic

Ale ty se na to díváš čistě z ekonomického hlediska, dave 30 psal o fanoušcích. A tam ten pohled bude asi jiný.

Reagovat
dave30

Za posledních 5 let měli 3 krát LM (vždy poslední) a jednu EL s postupem do jara. To mají tak náročné fanoušky, že jim je to málo? S takovým rozpočtem? Co by za to jiní dali?

Reagovat
Selänne

Vždyť prožívají jedno z nejlepších období za posledních x desítek let.

Reagovat
Muffi

můžeš to trošku rozvést?

To chtějí každý rok do po LM nebo v domácí lize dva tituly? nebo aby u nich hráči jako Olmo trávili celou kariéru?

Reagovat
Salfovic

Tak jejich výsledky v pohárech jsou prostě mizerné. Vždyť snad loni se teprve poprvé dostali do jarní části.

Reagovat
dave30

Když hraješ LM, máš tam City, Atalantu, Šachtar, uděláš 5 bodů a jsi poslední, tak je to těžké. Předtím měli Juve, Sevillu, Lyon. před tím Bayern, Arsenal, Olympiakos. To se dělají postupy těžko...

Reagovat
dave30

Když měli loni v EL Fenerbahce, Trnavu a Anderlecht, tak z toho bylo 14 bodů a 1. místo. Potom jasný postup přes Plzeň a vyřazeni až Benficou. Takže až taková bída to není...

Reagovat
skat

Do háje, po Haallandovi další útočník, co si nebudu moc v nové aktualizaci CSM dovolit koupit do slovanu Budu muset rozšířit skauting

Reagovat
Phreak71

Ona je nejaka nova aktualizace CSM, kde by byl dokonce i Haalland? kde prosim? Na strankach to nevidim

Reagovat
Bandita_Harry

myslim ze ked vybehnes na fb profil csm tak tam hadzu linky

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
Phreak71

Reagovat
smazaný uživatel

Olmo je zaloznik.

Reagovat
Kiwi-21

Přesně žádný útočník to není je AM ale dokáže zahrát i na LM nebo CM ale útočník to opravdu není

Reagovat
Seydou Doumbia

třeba v té hře může být útočník tam je dost hráčů bráno na Z/Ú jinak než ve skutečnosti jsou

Reagovat
Tigerinho

V CSM je ale útočník.

Reagovat
Salfovic

Jen jestli to ví.

Reagovat
Kiwi-21

Tam to možné je ale je to chyba

Už je to fakt dlouho co jsem csm nehrál :D

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
insane

To fakt jeste vychazeji aktualizace? Jako ja jsem mel CSM rad, ale to fakt nekdy kolem toho roku 2002, kdy byly moznosti omezenejsi a na poradnou hru jsem nemel penize. Ale z dnesniho pohledu mi to prijde jak jednoduchej generator vysledku. A i kdyz lidi rikaj, ze CSM nezere cas jak FM, porad si myslim, ze je milion lepsich alternativ. Nebo je to nostalgicky pouto tak silny?

Reagovat
Pablos

no jako v práci se třeba hraje FM blbě Takže za mě do práce úplně super, ale doma bych to nezapl I když je fakt, že jsem to tak 8měsíců ani tady nezapl už to bylo moc na jedno brdo.

Reagovat
Mustang™

V práci nápodobně. CSM nainstalovaný na flashce a jedu

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pablos

plus samozřejmě ta nostalgie no... bez ní, bych to tak po 10min zase odinstaloval.

Reagovat
Malresi

Klobúk dole pred Lipskom, zohnali skvelého hráča za dobrú cenu. Porovnávať to s random českým alebo nedajbože slovenským hráčom nemá zmysel. My predávame drevákov, v Chorvátsku predávajú futbalistov, neviem čo sa čudujete

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako ta cena je šílená...

Reagovat
Selänne

Šílený jsou ceny za Maguira nebo Pepého, rozhodně ne 20 (bez bonusů) za Olma.

Reagovat
Radin

S tou formou a Mourinhem to vypadá na konec v CHL a příští rok bez ní. Leda, že to uhaluzi. Zrovna Lipsko má super rychlej tým a Olmo tam sedne

Reagovat
mrann1x

Lipsko 45 mega za Olma, BVB 28 mega za Haalanda a Sancha a Atlético 126 mega za Félixe, který má do své ceny zatím hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Felixe brzdí Cholo. To byl hodně špatný výběr prostředí pro jeho růst

Reagovat
Smreky

dovrý prestup. v Lipsku si zahrá, dobrá liga. Lepšie ako zakopať sa v Barcelone nedajbože v upadajúcom AC

Reagovat
Fenix

Ale asi jo Lipsko dobrý ale možná by se už neztratil v Anglii

Reagovat
Werkrider

Na jednu stranu som rád, že bude Olmo v Bundeslige, na druhú stranu to považujem za mega fail Leverkusenu. Zaujímali sme sa o neho ešte pred MS kde podal výborné výkony, nakoniec sa ale jeho cena zvýšila povedzme nad naše možnosti a po tom jak sme nepriviedli Odegarda ani Olma u nás skončil Amiri. A teraz ich budeme porovnávať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele