Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pašeračka Tereza (23) dostala „něco na zahřátí“: Dárek od dozorců jí zvedl náladu!

Autor: SKS - 
26. ledna 2020
05:25

Tereza Hlůšková (23) s velkou nadějí vzhlíží k odvolacímu soudu, který by měl začít projednávat její případ. Mladá Češka počítala s tím, že se tak stane už 21. ledna, jenže na její kauzu ten den navzdory očekávání vůbec nedošlo, a soud tak jednání musel odročit. Rozhodnutí Terezu zničilo. Po pár dnech ale rodačce z Uherského Hradiště za mřížemi přeci jen něco dokázalo zvednout náladu.

V Česku udeřily mrazy a chladné počasí panuje i v několik tisíců vzdáleném pákistánském městě Láhaur, kde Tereza Hlůšková sedí ve vězení. Ačkoliv se tamní teploty kritické nule příliš nepřiblíží, v noci teploměr ukazuje kolem osmi stupňů. Pro Pákistánce zvyklé na výheň je to učiněná Sibiř!

Pro Terezu svým způsobem také, vždyť v Pákistánu nedobrovolně tráví už přes dva roky, takže si na tamní počasí musela zvyknout. Ve vězení tak nyní klepe kosu. Drkot zubů nepomohla zastavit ani deka, do které se Tereza zabalila. Na pomoc jí ovšem podle pákistánského novináře Alího Aršáda přispěchala jedna z dozorkyň.

„Tereza dostala perfektní dárek pro chladnou zimu. Dozorkyně jí dala deku. Ta stará ji nehřála, a tak ji dala jedné vězeňkyni s miminkem,“ popsal žurnalista. Teplejší přikrývka už prý Terezu před chladem ochránila.

Mladá Češka se zřejmě mezi bachařkami těší oblibě, což podle Aršáda platí i o ostatních vězeňkyních. Tereza mezi nimi prý patří k těm nejmladším, ostatní jí ovšem nezávidí a přejí jí svobodu.

Terezu Hlůškovou zatkli celníci 10. ledna 2018 na letišti v Láhauru. Ve falešném dně jejího kufru našli téměř devět kilogramů heroinu. Za pašování drogy Hlůšková loni v březnu dostala nepravomocný trest odnětí svobody na osm let a osm měsíců. Proti verdiktu se odvolala.

hujer1 ( 27. ledna 2020 15:19 )

Já už se lekl,že láhev moravské slivovice.

Domda ( 26. ledna 2020 17:02 )

U nás za 30 gr dostane 6let a ona za devět kilo 8a půl roku a možná půjde domu to je neskutečný

kov3 ( 26. ledna 2020 13:09 )

Čo si bol jej klient? Nech tam zhnije ....

Dalibor Komanický ( 26. ledna 2020 13:02 )

Ale patrí domov, a verím že sa tu vrátí. Určite to bude pre ňu dobré a verím že to bude tento rok.

ivanka2013 ( 26. ledna 2020 12:10 )

Proc by se Mela v Cesku obhajovat, ona zde nic neprovedla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání