Strýcová s Hsieh bez ztráty setu prošly do čtvrtfinále čtyřhry, v mixu už plzeňská rodačka neuspěla

26. 1. 2020, 08:28
Aktuality 2
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh si stále drží letošní neporazitelnost, do čtvrtfinále Australian Open prošly bez ztráty setu. Nasazené jedničky si dnes poradily s Darijou Jurakovou a Ninou Stojanovičovou a připsaly si sedmou výhru v řadě. Strýcová poté nastoupila ještě v mixu, ale s Brazilcem Marcelem Melem v roli turnajových jedniček skončili hned v prvním kole.
B. Strýcová a S. Hsieh (© AFP)

Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh se hned na úvodním turnaji sezony v australském Brisbane radovaly ze šesté společné trofeje a na ni úspěšně navazují na letošním Australian Open.

Nasazené jedničky na úvodním grandslamu sezony ještě neztratily set. V osmifinále přehrály 6-4 6-4 chorvatskou-srbskou dvojici Darija Juraková, Nina Stojanovičová.

Strýcová s Hsieh ani v jedné sadě neudržely náskok brejku, ale vždy lépe zvládly koncovku a žádné překvapení nepřipustily. Po necelé hodině a půl využily v pořadí čtvrtý mečbol.

Ve čtvrtfinále se střetnou s vítězkami souboje Lara Arruabarrenaová, Ons Džabúrová - Jennifer Bradyová, Caroline Dolehideová. O postup mezi nejlepších osm párů by měly zítra zabojovat Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou.

Strýcová o pár hodin později nastoupila ještě do smíšené čtyřhry. S Marcelem Melem tvořily nejvýše nasazený pár, ale skončili hned v prvním kole, když nestačili 6-3 4-6 7-10 na dvojnásobné šampiony US Open Jamieho Murrayho a Bethanii Mattekovou-Sandsovou.

Vstup do mixu se naopak povedl Barboře Krejčíkové, která loni s Američanem Rajeevem Ramem slavila triumf a s novým parťákem Nikolou Mektičem z Chorvatska se pokusí na loňský ročník navázat. Nasazené pětky začaly vítězstvím 7-5 6-2 nad českou veteránkou Květou Peschkeovou a Wesley Koolhofem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
Bára hrála v mixu možná ještě líp než v deblu, ale ten její parták jí to hrozně kazil. Bára dokonce líp podávala než on i když je o půl metru menší ...
Reagovat
d@ve
No kdyby se Bára soustředila víc na hraní než na divadlo.. ;)

https://youtu.be/pYRfMnfxmzU
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist