Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #542 o Tarantinovi a akčních scénách


ikona
Mr. Hlad
eddie murphyleonardo dicaprioneill blomkampoast studiosonce upon a time in hollywoodquentin tarantinosonicstar warstwo popesvíkendový výplach
Které akční scény jsou nejreálnější? Je Leonardo DiCaprio Burt Reynolds? A jak vypadá nová sci-fi ze studia Neilla Blomkampa?  

Před chvílí dopsaný výplach

Lego týdne
U Disneyho nejspíš dodnes manažeři mlátí hlavou o stůl, že je nenapadlo vyrobit miliony plyšových Baby Yodů, protože by s jejich pomocí před vánoci doslova ovládli hračkářství. Ale těch věci, které podcenili, je víc. Třeba takové Lego Mandalorian by si taky asi pár fandů koupilo. Takhle si musí vystačit s kostičkami, které už mají doma

Kraťas týdne
Neill Blomkamp sice nenatočí ani pokračování Vetřelců a ani pokračování RoboCopa, ale nefláká se. Ve svém Oats Studios si kutí krátké sci-fi filmy a dává šance dalším režisérům. Jako je třeba Paul Chadeisson, jehož Migrants je hodně atmosférická záležitost. 

Srovnání týdne
V Tarantinově Tenkrát v Hollywoodu hrál Leonardo DiCaprio fiktivního herce, ale jeho postava byla víceméně složenina z několika slavných osobností stříbrného plátna a nejvíc si bral z Burta Reynoldse. Tady je důkaz. 

Pokec týdne
The Hollywood Reporter vždycky před udílením Oscarů sezve herce, kterým se posledních dvanáct měsíců povedlo, a nechá je kecat o filmech, tvůrčích procesech a tak vůbec. A letošní rok nebyl výjimkou. Dorazí Adam Driver, Shia LaBeouf, Robert De Niro nebo Adam Sandler. 

Drink týdne
V zábavním parku Star Wars: Galaxy´s Edge je jedno místo, kde si na své přijdou i lidé, co Star Wars rádi nemají (proč tam chodí, to už je jejich problém). Orga´s Cantine je bar ve stylu Hvězdných válek, ve kterém můžete strávit pár hodin u stylových drinků. Ale je to trochu z ruky, takže pokud se vám nechce cestovat, můžete si je udělat i doma. 

Drsňák týdne
Jocko Willink je bývalý příslušník Navy SEALs, který má za sebou i nějaké to bojové nasazení a moc dobře ví, jak to vypadá v akci. Takže pokud chcete někoho, kdo by vám ohodnotil reálnost akčních scén ve filmech jako 30 minut po půlnoci nebo Na život a na smrt, on je ideální. 

Rozhovor týdne
Eddie Murphy se díky Dolemite is My Name vrátil mezi herce, které je potřeba sledovat. A letos se chystá potvrdit to ve dvojce Cesty do Ameriky. W Magazine ho teď trošku vyzpovídal o začátcích jeho kariéry, ale dozvíte se třeba i jakou nejhorší radu ve své kariéře dostal a proč se úplně necítil, když měl spolupracovat s Pam Grier. 

Muzikál týdne
Netflixovská pecka Dva papežové byla jedním z nejpříjemnějších filmových překvapení konce roku a evidentně pořád v některých lidech doznívá. Conan O´Brien se rozhodl udělat z ní ve své show muzikál a výsledek je… no budiž. 

Klip týdne
Ježek Sonic nakonec po všech těch problémech vypadá jako neurážející rodinná podívaná a podle prvních odhadů by to mohl být i docela úspěšný film. Ale je potřeba trošku víc tlačit na to, aby se o něm dozvěděli i další potenciální diváci, takže tu máme klip Speed Me Up, který nazpívali Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Lil Yachty a Sueco the Child. No budiž podruhé. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší bondovský song a nejčastěji jste psali You Know My Name z Casino Royale, GoldenEye nebo Skyfall. 

Dnes se podíváme na Doctora Strange. Jeho pokračování by podle všeho mělo být trošku víc hororové, ale režisér Scott Derrickson u toho nakonec nebude. Komu byste svěřili marvelovského kouzelníka vy? Jména piště do předmětu, do textu důvody. 

Za týdne zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace