Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nela Slováková vyvedla maminku místo přítele: Ten by z jejích slov radost neměl

Nela Slováková vyvedla maminku místo přítele: Ten by z jejích slov radost neměl
Zdroj: extra.cz, archiv N. Slovákové
+ Dalších 13 fotografií
ples jako brno
Nela Slováková (29) patří na Ples jako Brno stejně jako voda patří do Vltavy. Ani letos ji však mezi brněnskou smetánku nedoprovodil přítel Lukáš Kozák (28). Hvězdičku tak musela doprovodit její okouzlující maminka. Svou lásku navíc vydávala za někoho jiného!

Nela Slováková (29) plesala až dlouho do noci, ještě před jednou hodinou vášnivě debatovala na baru. Kdyby tahle blondýnka na Ples jako Brno nedorazila, mohli by ostatní rovnou zavřít krám. Tak moc je s brněnskou společenskou událostí číslo jedna spjata.

Hvězdička, kterou proslavila reality show Hotel Paradise, vynesla červenou róbu od Zuzany Lešák Černé. "Zase jsme se domluvily se Zuzkou a jsem naprosto spokojená. Myslím, že ty šaty nemají chybu," řekla eXtra.cz Slováková.

"Jako každej rok se mi tady líbí naprosto perfektně a bombasticky. I letos jsem tady s maminkou, protože i letos mám přítele hokejistu, takže je bohužel na ledě," rozplývala se s tím, že její láskou je Dominik Hašek (54). Všichni ale dobře vědí, že ve skutečnosti Nela randí s Lukášem Kozákem (28) ze Slovenska.

Ten by asi neměl radost, že ho přítelkyně na společenských akcích ze záhadných důvodů zatajuje. Anebo se přeřekla? Ať tak či onak, snad Nela věděla, co dělá a doma si nezavařila.

Podívejte se na unikátní foto do fotogalerie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy