Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Ode dneška v prodeji. Tohle chcete zažít! Více zde.

Sedm profesionálů v přípravě
na Arnold Classic South America 2020

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Sobota 25. dubna bude v brazilském Sao Paulu patřit dalšímu ročníku profesionální show Arnold Classic South America. Klání se stejně jako vloni odehraje pod hlavičkou profesionální ligy IFBB Jima Maniona, přičemž pořadatelskou společností znovu bude Musclecontest International v čele s Tamerem El Guindym. Proti severoamerickému nebo australskému Arnold Classic se v současnosti jedná o závody organizované v poněkud jiném formátu. Zájemci o účast nemusí čekat, zda od pořadatelů získají pozvánku, a ke startu se zkrátka mohou přihlásit. Další odlišností je, že na rozdíl od obou dalších zmíněných soutěží se na jihoamerickém Arnold Classic závodí pouze v kulturistice mužů open. Ačkoliv oficiální startovní listina bude zveřejněna až v týdnu před soutěží, minimálně zčásti složení startovního pole známe už nyní. Jak jsou na tom tedy borci připravující se na Arnold Classic South America 2020 aktuálně s formou?

Na výsledky Arnold Classic South America 2020 si budete moci vsadit v tipovací soutěži.

Rafael Brandao

Rafael Brandao je v Brazílii doma a vloni na Arnold Classic South America vybojoval druhé místo. Že se letos soutěže zúčastní znovu s cílem dokončit zde rozdělanou práci, se rozumí tak nějak samo sebou. Pokud by tento stále pouze šestadvacetiletý závodník v Sao Paulu uspěl, jednalo by se zároveň o jeho vůbec první vítězství mezi profíky. Zda se mu na velmi zajímavě obsazené soutěži podaří překonat všechny soupeře, se ale samozřejmě teprve uvidí. Nicméně i následující fotografie pořízená před několika dny ve floridské posilovně Jamese "Flexe" Lewise napovídá, že má Rafael před letošní sezónou dobře našlápnuto!

Rafael Brandao 14 týdnů před Arnold Classic South America 2020

Roman Fritz

Brandao od roku 2017 mezi profíky stihl osm startů, což není úplně mnoho. Ještě méně často ale závodí další očekávaný účastník letošního Arnold Classic South America Roman Fritz. Německý těžkotonážník se v konkurenci profíků dosud představil šestkrát, a to už mezi nimi nastupuje od sezóny 2015. Platí ovšem, že při každém ze svých profesionálních vystoupení byl Roman ve výborné formě, a tu si podle všeho chystá i pro nadcházející závody. Mimořádně kvalitními a hustými svaly ostatně disponuje už nyní, kdy do soutěže zbývá ještě třináct týdnů. Pokud nevěříte, pak pečlivě sledujte následující video z jeho tréninku hrudníku. Nejenom, že ve snímku uvidíte, kterak se Roman snaží vytěžit maximum doslova z každého opakování, ale nepřijdete ani o záběry věnované jeho současné formě.

Roman Fritz - trénink hrudníku v přípravě na Arnold Classic South America 2020

Brad Rowe

Dalším borcem, který se na brazilské profesionální show chystá vstoupit do sezóny, je Brad Rowe. Šestatřicetiletý americký kulturista letos mimochodem plánuje závodit poměrně často a rád by vybojoval několik dobrých výsledků. Doufá tak, že by díky nim mohl dostat pozvánku k účasti na severoamerickém Arnold Classic pořádaném v roce 2021. Po účasti na této soutěži by pak zřejmě ukončil kariéru, založil by rodinu a věnoval se už pouze trenérské profesi. Třináct týdnů před nadcházející soutěží 175 cm vysoký Brad váží 112,5 kg. Příštích pět až šest týdnů chce ještě nabírat kvalitní svalovou hmotu, poté jej bude čekat sedmi až osmitýdenní dieta.

Brad Rowe 13 týdnů před Arnold Classic South America 2020

Antoine Vaillant

V dietě se naopak už pár týdnů nachází kanadský profík Antoine Vaillant, který si Arnold Classic South America zvolil pro svůj comeback po loňském zranění bicepsu. Antoine snad už podle svých slov překonal tu u něj obvyklou fázi diety, kdy začal vypadal ploše, ale stále měl tolik podkožního tuku jako v objemovce, a pozitivní změny tak na jeho postavě začínají již být zvolna znát. Jak je na tom objemy i formou tři měsíce před soutěží, přibližují následující fotografie.

Antoine Vaillant 13 týdnů před Arnold Classic South America 2020

William Martins

Zatímco Rafael, Roman, Brad i Antoine už mezi profíky něco odzávoděno mají, William Martins se na letošní jihoamerické Arnold Classic připravuje v roli úplného profesionálního nováčka. Na soutěži, která se pro něj koná doma, tak poprvé zužitkuje profi kartu, kterou vybojoval díky absolutnímu vítězství na loňském Musclecontest Brazil Pro Qualifier.

William Martins 13 týdnů před Arnold Classic South America 2020

Lucas Ede

Dalším debutantem ve startovním poli Arnold Classic South America 2020 bude celkový šampión předloňského Iceland Open Lucas Ede. S Martinsem Lucase pojí nejenom stejná národnost, ale i skutečnost, že se stejně jako on třináct týdnů před soutěží nachází už ve velmi dobré formě!

Lucas Ede 13 týdnů před Arnold Classic South America 2020

Samson Dauda

V názvu článku jsme Vám slíbili, že Vás necháme nahlédnout do přípravy sedmi závodníků. Posledním borcem do party, z jehož přípravy na brazilského "Arnolda" pro Vás máme obrazový materiál, je britský profík Samson Dauda. Jedná se o kulturistu, který disponuje dobrou stavbou těla, parádními tvary, pozoruhodnými objemy a zbývá pouze rozlousknout otázku, zda na pódium přinese alespoň takovou formu jako při svém profesionálním debutu na předloňském EVLS Prague Pro. Pokud ano, bude pro své soupeře představovat pořádný problém!

Samson Dauda 14 týdnů před Arnold Classic South America 2020




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie