InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Další vítězná příprava. Táborsko porazilo mladé béčko Dynama

Václav Penc (vlevo) se střelcem druhé branky Táborska Martinem Kučerou (vpravo) atakují českobudějovického nájezdníka. Táborsko porazilo béčko Dynama 4:2. , Autor: Josef Janda

Václav Penc (vlevo) se střelcem druhé branky Táborska Martinem Kučerou (vpravo) atakují českobudějovického nájezdníka. Táborsko porazilo béčko Dynama 4:2.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ – Nedělní odpoledne si zpestřili fotbalisté třetiligového Táborska přípravným utkáním, které odehráli poprvé před domácím publikem. Soukenická umělka přivítala béčko Dynama České Budějovice a příznivci fotbalu viděli šest branek. Domácí se radovali z vítězství 4:2 a dvě jejich branky zařídil Pavel Vandas. Nádherně poslal míč k tyči Martin Kučera a účet zápasu uzavřel Emmanuel Tolno.

 

Na Soukeníku se kvůli studiu trenérské licence neobjevili Navrátil s Musiolem a Vozihnoj nechtěl pokoušet lehce zraněné stehno. Příležitost tak dostali další testovaní hráči. Kapitánskou pásku dostal nováček v táborském dresu Martin Janošík z Třince a fanoušci Táborska si mohli prohlédnout i Jemence Al-Khamesiho.

FC MAS Táborsko – SK Dynamo České Budějovice B 4:2 (2:1), branky: 20. a 53. Vandas, 38. Kučera, 77. Tolno – 31. Tomek, 56. Lindák.

FC MAS Táborsko: Zadražil (46. Pecháček) – Havrda (70. Al-Khamesi), Penc, Dybala, Janošík (80. Větrovský) – Aguilar (66. Icha), Schramhauser (80. Bartůněk), Kučera, Tolno – Toutou (56. Jáša), Vandas.

SK Dynamo České Budějovice B: Luksch – Krejčí, Kočí, Míka, Kortiš – Kalousek, Tomek, Pařízek, Bouguetouta – Matoušek, Lindák. Náhradníci: Cízler, Collin, Martinec, Červený, Malecha.

Další podrobnosti k utkání si přečtete ve středečním vydání Týdeníku Táborsko. Trenér Táborska Miloslav Brožek zmíní, co se mu na utkání nelíbilo. Jak ho potěšil výkon Janošíka a proč mu dal kapitánskou pásku?

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace