Martin Rufer připravuje sérii benefičních koncertů do konce roku
Foto: Martin Reihs
Co se chystá

Most - Klavírista Martin Rufer se do konce tohoto roku hned několikrát představí s hosty v The Most Café pro dobročinné účely. Naváže tak na lednovou benefici "Klavírem Pro Pejsky", kterou společně s Matějem Vlčkem podpořili útulek v Rudolicích. V plánu je celkem pět koncertů od března do listopadu.

"Město Most potřebuje kulturní vzpruhu. A tím nemyslím velké koncerty ve sportovní hale, nýbrž menší akce, které spojí a v nejlepším případě vytvoří určitou komunitu lidí nadšenou pro alternativní, menší scénu. Tak jsem si řekl, že spojím příjemné s užitečným a nabídnu veřejnosti benefiční koncerty se zajímavými hosty v komorním kavárenském prostředí. Hosty, účely i termíny beneficí budu zveřejňovat postupně, už teď ale můžu prozradit, že 13. března nás čeká vystoupení pro Kojenecký ústav v Mostě. Po boku mi bude opět stát zpěvák Matěj Vlček. Vstupné je dobrovolné a poputuje na podporu "Kojeňáku" na Zahražanech," zve pianista Rufer.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru