Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Liam Hemsworth a Christoph Waltz v akčním thrilleru Most Dangerous Game

27.1.20 16:55 - Azaghal
Americká streamovací platforma Quibi, jejíž spuštění je plánováno na 6. dubna tohoto roku, představuje svou první oficiální show Most Dangerous Game zveřejněním série plakátů, na nichž se v hlavních rolích představují slavní herci Liam Hemsworth a Christoph Waltz.

Seriál bude pojednávat o heroickém mladém otci a manželovi Dodgi Maynardovi, jenž se musí postarat o svou těhotnou ženu, než si smrtelná nemoc vezme jeho život. Maynard tak přijme účast ve smrtící hře, kde brzy zjistí, že není lovcem... ale obětí.
Nejmladší z bratrů Hemsworthových, Liam, který proslul zejména díky sérii Hunger Games, si zahraje právě roli Maynarda, zatímco rakouský herec Christoph Waltz oceněný Oscarem za jeho role ve filmech Hanebný panchanti a Nespoutaný Django, ztvární postavu Milese Sellera, o níž můžeme jen předpokládat, že stane Maynardovi jako protivník.
V dalších rolích se představí Sarah Gadon (Nebezpečná metoda, Ledové ostří 3), Zach Cherry (You, Nepříčetná), Aaron Poole (The Samaritan, The Captive), Christopher Webster (Americký zabiják, Jak na věc), Billy Burke (Twilight, Drive Angry) a Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).



Scénáře všech epizod první série, kterých by mělo být dvanáct, sepsal americký producent a scénarista Nick Santora, jenž se zasloužil například o seriál Tým Škorpión nebo film Kat: Válečná zóna. Na pozici režiséra se usadil americký kinematograf Phil Abraham, který získal ocenění Emmy za pilot k seriálu Šílenci z Manhattanu. O produkci se pro Silver Reel Pictures a CBS TV Studios postarali Abraham i Santora za spolupráce s Gordonem Grayem (Pád, Plán hry).
Zveřejněné plakáty spolu s hvězdným obsazením a dobrými filmaři za scénou tak slibují parádní atmosférickou podívanou, která má volně adaptovat knihu amerického spisovatele a žurnalisty Richarda Connella, jež pod názvem The Most Dangerous Game vyšla roku 1924. Sami tvůrci o ději ještě při zveřejnění prohlásili: „Tenhle akční thriller zkoumá ty nejzazší hranice, kam se člověk uchýlí při boji o vlastní život a rodinu.“



Poměrně nedávno založená platforma Quibi si má své diváky hledat především v mladším publiku, přičemž je úplně první streamovací službou zaměřenou pouze na mobilní telefony, kdy jednotlivé epizody nebudou delší než deset minut. Účelem má být totiž snaha zabavit diváky při příležitostech jako například na cestě ve vlaku nebo autobusem.
Sama platforma vybrala něco přes miliardu dolarů od 11 různých investorů a hlavních hollywoodských studií, jakými jsou třeba The Walt Disney Company, NBCUniversal, Sony Pictures a WarnerMedia. Mezi nabídkou by mělo být více jak dvacet různých seriálů od komedií, super-hrdinských témat až po thrillery, horory nebo dokonce dokumenty, přičemž je potvrzena účast mnohých hollywoodských hvězd, mezi nimiž jsou Chrissy Teigen (Hotel Transylvánie 3), Zac Efron (Muzikál ze střední, Zlo s lidskou tváří) nebo Dwayne Johnson (Rychle a Zběsile 5, Kráčející skála). Jak je zmíněno výše, oficiální spuštění Quibi je naplánováno na 6. dubna, pričemž většina obsahu vyjde ve stejný den.


nicolai
Dokiaľ nebude vonku aspoň trailer či teaser tak nevidím dôvod pozerať sa na to ako na niečo čo "musím" vidieť. Informácie sú pekné, obsadenie hviezdne, ale to stále nič neznamená.
27.1.20 16:49
Razer
Velká pochvala za skvěle prolinkovaný článek, vím, že novinkový backend zde není nic moc a je to další věc co bych chtěl letos potunit.
27.1.20 16:55
Přidej reakci




Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.01