Webtrh poslední 2 měsíce prochází „změnami“, že z toho jde hlava kolem. Hlavní a nejdůležitější změnou je změna majitele, tedy částečná. Společnost, která v současné době vlastní doménu webtrh.cz je společnost Webtrh s.r.o. V tichosti se převedla doména na s.r.o., kterou dřív vlastnil přímo Martin Schlemmer a doména byla vedena na kontakt: SB:IGNUM-S37012-TAK

Nyní je v Obchodním rejstříku jak samotný přepis (změna jednatele 20.12.2019), tak i částečný přepis podílů a v současné době stále Martin vlastní 25% podíl v této společnosti.

Zbylých 75% vlastní společnost DeCP investing group SE, IČ: 242 24 596 viz. úplný výpis v Obchodním rejstříku. Proč a z jakého důvodu má Martin stále 25% podíl není známo. Množí se zde konspirační teorie, že prodal Webtrh na splátky a drží si stále 25% podíl, nebo byl prodej rozdělen na dvě částky, kvůli vysoké ceně a zbývající podíl 25% převede po uhrazení celé částky apod.

Jak to bylo a jak bude, to se asi vůbec nedozvíme, protože současní majitelé mlčí. Nepodali žádné vyjádření, i když se i komunita nějakého vyjádření dotazovala a s nikým (veřejně) nekomunikují.

Množí se tedy témata, která žádají o nějaké vysvětlení či představení nových majitelů. Ale nikde nic.

 

Novinky na Webtrhu

Reklamy

  • Hned na první pohled lze vidět nasazení Adsence reklam.. No jejich umístění, relevance a četnost asi nebyla vhodným řešením.

 

Horní lišta

  • Nasazení retro-lišty z roku 1997 je obrovským zásahem do vzhledu Webtrhu za posledních pár let. Brutální reklamní lišta, která kromě odkazu na DeCP nabízí i možnost shlédnutí spřátelených webů společnosti, obsahuje i high-tech vymoženost a to informaci o počasí. Dokonalá věc, která nesmí na žádném podnikatelském webu chybě. Rozhodně užitečná věc pro ajťáky. Jsme přeci ti týpkové, kteří nelezou ven a neví nic o okolním světě. Teď už víme, díky Webtrhu!

Další novinky

  • Možná se budete divit, hledat a očekávat další novinky na tomto webu. Zklamu vás. Kromě reklamních bannerů a horní lišty se nic nezměnilo a žádné další inovace se neobjevili.

 

No nic, pojďme se věnovat příjemnější věci a tou je slibovaný report z Webtrh srazu.

 

Webtrh sraz

V době největšího rozmachu trollů na Webtrhu (jaká náhoda, že se to konalo vše před prodejem Webtrhu), se založilo vlákno, které informovalo o plánovaném srazu Webtrhu, který měl probíhat 25.1.2020 v pražském Parlamentu na Vinohradech, kde se mj. konaly i srazy minulé.

pozn. heh brutální retro, když to teď pročítám 😀

Dle hlasování mělo dorazit až 18 lidí, ale všem bylo jasné, že taková účast nebude.

Někteří pochybovali, jestli to není nějaký fake pokus a nebo jen trolling. Nebudeme si nalhávat, ale i já jsem pochyboval, tak jsem do Parlamentu volal a ověřoval jsem si informaci o rezervaci, což. mj mohl udělat každý, kdo nevěřil.

 

Rezervace na 16:30 na jméno Kruciáno, tak jsem jí změnil na 16h a vyrazil. No nikoho asi nepřekvapí, že jsem stejně dorazil pozdě, vypekl mě taxikář z Kladna a o ceně za taxíka raději znovu mluvit nebudu 😀 Ale dopadl jsem dle mého ještě dobře, protože hlavní iniciátor vodička dorazil později o hodinu a půl 😀

 

Účastníci srazu

PS: borcí, co jsem vás nenašel na WT pošlete mi link do PM klidně 🙂

Přišlo tedy celkem 6 lidí, i když jsem všem, co příjdou slíbil legendární ptákoměrky a bloky od TELE3.

 

Jak to probíhalo?

Nemohu mluvit o začátku akce, protože jsem dorazil později, ale když jsem přišel, tak už byli přítomni O. Martínek, Alex.s, L.Křovák a Grigorov. Hned jsem dostal zprcáno, že jsem se vykašlal na zakázku od Alex.s, což samozřejmě rád napravím. Přecijen je Alex bratr Liama Neesona 😀 Probrali jsme co každý z nás dělá, co říkáme na „změny“ na Webtrhu apod. Dál rozvádět témata nebudu a ani nechci, měli jste přijít 🙂

A důležitá věc.. Až se zase budete dohadovat, že přeci není nikdo, kdo by na ty Adsence reklamy klikal.. Tak kliká. Vodička kliká!

 

Bude další sraz?

Doufám, že bude a že to nebude jen Webtrh sraz a bude se jednat o nějakou zajímavější akci, kde se bude řešit i něco hodnotnějšího, než Webtrh. Mám takový akce rád a rád se napiju s lidma, kteří trpí stejnou duševní poruchou, jako já. To se v tomto případě povedlo. díky za účast!

 

Tak na horní lištu! a zase příště.

Kategorie:

Novinky,

Aktualizováno: 27. 1. 2020