Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ivana by měla radost: Takhle se odvázal dvojník Karla Gotta na Plesu jako Brno

Ivana by měla radost: Takhle se odvázal dvojník Karla Gotta na Plesu jako Brno
Zdroj: eXtra.cz, archiv
+ Dalších 22 fotografií
ples jako brno
Ivana Gottová (44) prožívá nelehké dny. Manžel nevlastní dcery Dominiky (46) ji slovně tyranizuje. Timo Tolkki (53) ji třeba nařkl ze lži a tvrdí, že zakazovala manželovi spolupracovat s ním. Vdova všechna prohlášení finského alkoholika popřela jako naprosté nesmysly. Radost jí může dělat aspoň Gottův dvojník Milan Fiala (56), jenž písněmi věčného Slavíka potěšil hosty sobotního Plesu jako Brno.

Je jediným v Česku, kdo dostal posvěcení přímo od Karla Gotta (†80)! Když majitel hlasu téměř totožného s Mistrovým zpívá legendární písničky, nečiní tak proti vůli rodiny. Ze sobotního vystoupení Milana Fialy by měla radost i vdova Ivana Gottová

Show, kterou předvedl se svou kapelou Karel Gott Cover Band, byla zlatým hřebem Plesu jako Brno Na tom se sešla brněnská i pražská smetánka, která se kromě tance mohla věnovat i gastronomickému potěšení. Ani obsluha baru s alkoholem neměla příliš času k nicnedělání.

Útok na Ivanu

Fiala založil svou skupinu už v roce 2004 a s Gottem se osobně znal.

Pokud se Ivana o jeho plesovém vystoupení doslechla, určitě jí vykouzlilo úsměv na tváři. Vdova totiž v posledních dnech příliš důvodů k radosti nemá. Přes sociální sítě ji terorizuje Timo Tolkki Jeho šíleným tvrzením se Gottová statečně brání - čtěte tady.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy