InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Druhá lajna Spartaku se vyřádila na Lokomotivě

Soběslav vyprovodila v oblíbeném derby veselskou Lokomotivu 6:2. , Autor: Josef Janda

Soběslav vyprovodila v oblíbeném derby veselskou Lokomotivu 6:2.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV – Velký souboj o play-off ještě více okořenil tradiční bitvu dvou sousedů od Lužnice. Do Soběslavi totiž přijela v neděli večer veselská Lokomotiva, aby získala větší jistotu vyřazovacích bojů. Téměř osm stovek fanoušků hnalo svůj oblíbený tým za vítězstvím, ale radovat se mohl jen jeden. Domácí Spartak vyhrál před svými fanoušky popáté v řadě a velkou zásluhu na vítězství 6:2 měla druhá lajna. Útočníci Jan Píha (2+1), Adam Přibyl (1+1) a táborský pendl Milan Dančišin (1+2) zařídili pět ze šesti branek Soběslavi, na kterých se vydatně přiživil ještě někdejší táborský obránce Ondřej Liška (1+2).

 

Hosté z Veselí doplatili na nedisciplinovanost a zahřívali trestnou lavici, dvakrát jeli domácí úspěšně i trestné střílení. Mikeska si odvezl dokonce vyšší trest a Lokomotiva celkově na soběslavskou partu tentokrát neměla. Ztracené body může zkusit získat opět před domácím publikem, jelikož v sobotu 1. února hostí od 17 hodin beznadějně poslední Božetice, které letos ještě nebodovaly. Spartak čeká v neděli výjezd do ledového paláce na Hluboké.

OLH Spartak Soběslav – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 6:2 (2:0, 2:1, 2:1), branky a nahrávky: 4. Liška (Dančišin, Píha), 18. Píha (Přibyl, Liška), 27. Píha (Dančišin), 36. Dančišin (TS), 44. Přibyl (Liška, Matoušek), 59. Čížek (TS) – 23. Mikeska, 60. Dušák (Arnold), rozhodčí Šperl – Vavruška, Tuháček, vyloučení 6:8, navíc Mikeska (Veselí) 5 minut + do konce, využití 1:0, 780 diváků.

Spartak Soběslav: Baloun – Tržil, Kanov, Liška, Matoušek, V. Pánek, Čížek, Kubeš – Hák, Žákovský, Hraňo, Dančišin, Přibyl, Píha, Himpan, Škoda, Novák, Zajíc.

Loko Veselí: F. Dvořák (58. Vokůrka) – L. Míchal, Koláček, Nehoda, J. Benda, Kohút, Krampl, Štěcha – Arnold, Mikeska, Dušák, Klimeš, R. Benda, Syrovátka, Vlach, Bárta, J. Míchal, Kratochvíl, Fencl.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Spartaku David Pánek zmíní, co jeho týmu pomohlo k vítězství. Kdo se mu líbil nejvíc? Počítá už s účastí v play-off?

Střelec dvou branek Spartaku Jan Píha prozradí, kdo mu k jeho gólům nejvíce pomohl. Bylo podle něj utkání tak snadné, jak ukazuje výsledek?

Trenér Lokomotivy Josef Vachulka nalezne příčiny porážky. Dozvíte se také, proč dvě minuty před koncem přepustil místo v brance gólman Dvořák náhradníkovi.

Obránce Lokomotivy Lukáš Míchal se zamyslí, proč se Lokomotivě nepodařilo dosáhnout na lepší výsledek. Dožene jeho tým ztrátu v sobotu proti Božeticím? A jaké má s mužstvem cíle do konce základní části?

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • terapeut 

    Reagovat

     

    Je načase Vachelku vyhodit,trpí nekázeň některých hráčů(mazáků)!!! Nevím jestli mazáci vůbec trénuji, protože na ledě to není vidět.A zást. kapitána Mikeska??? To je vzor pro hráče,kteří chtějí mužstvo oslabit a pokud možno do konce zápasu.No to se soupeři hraje.
    Ale to nejlépe ví ten co by je měl trénovat.

    Vloženo 30.1.2020 21:10:09

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace