Hlavní obsah

Inspirujte se streetstylem z hlavního města módy

Novinky, Linda Humlová

V období od 20. do 23. ledna se v Paříži odehrál každoroční blok přehlídek s podtitulem Haute Couture. Kromě samotných přehlídek stály za pozornost i outfity přítomných divaček. Jak se na módní událost oblékly významné modelky, blogerky a módní stylistky?

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Leonie Hanneová

Článek

Módní přehlídky sice nabízejí nespočet módní inspirace, ale za pozornost stojí i outfity žen, které je navštěvují. Jaké trendy se v ulicích Paříže objevovaly nejčastěji?

V jednom barevném tónu

Máte svoji oblíbenou barvu? Pak se do ní nestyďte sladit celý svůj outfit. Monochromní móda je nadčasová a prudce elegantní zároveň.

Držet se přitom nemusíte jen jednoho odstínu. Skvěle vypadá například kombinace denimu, modré popelínové košile, tmavě modrého psaníčka a blankytných bot.

Tři pařížské přehlídky, které vám vezmou dech

Styl
Foto: Profimedia.cz

Monochromní look je nadčasovou klasikou.

Šněrovací boty

Letošním obuvnickým trendům vévodí kotníčkové boty inspirované armádním stylem. Takzvané „lace-up shoes“ neboli boty na šněrování byly k vidění snad na všech přehlídkových molech světových návrhářů.

Dodejte svému stylu špetku maskulinity a zařaďte je do svého botníku i vy. Skvěle vypadají v kombinaci s elegantním oblečením. Nebojte se je proto obléknout ke krátkým šatům nebo sukni.

Foto: Profimedia.cz

Těžké šněrovací boty jsou horkým hitem letošní sezony.

Rudé rty

Pokud nepatříte mezi fanynky výrazného oblečení, svůj outfit můžete okořenit alespoň výrazným líčením. Na večírky se například nebojte sáhnout po odzbrojující kombinaci černého saka a kalhot ve spojení se zářivě rudými rty.

Krásné rty dodají na sebevědomí a atraktivitě

Styl
Foto: Profimedia.cz

Výrazná rtěnka a sako bez podprsenky je sázka na jistotu.

Denimové overaly

Nebaví vás stát před skříní a zdlouhavě bádat nad tím, co si vezmete na sebe? Není nic jednoduššího než si pořídit overal. Díky tomuto jednodílnému kousku oděvu nebudete muset přemýšlet nad různými kombinacemi oblečení, stačí ho jen doplnit botami a oblíbenou kabelkou.

Vyberte si třeba denimový a noste ho se šněrovačkami na den a se sandály na podpatku večer.

Foto: Profimedia.cz

Bílý denimový overal je pohodlný, a přitom trendy.

Mocné doplňky

Vyznavačky jednoduchého a kvalitního stylu mohou svoji garderobu ozvláštnit zajímavými botami či kabelkou. Šanci můžete dát výrazným zvířecím vzorům nebo vsadit na neobvyklý tvar.

Foto: Profimedia.cz

Klasický kabát pozvednou zajímavé boty či kabelka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám