Šíp.deník.cz

Pašeračka Tereza, jak ji neznáte: Co na ni prozradila vlastní maminka?

V lednu tomu budou přesně dva roky, kdy se Tereze Hlůškové ze dne na den změnil život v luxusu na noční můru. Terezu chytili na letišti s devíti kilogramy heroinu, dodnes ale tvrdí, že je nevinná a o droze nevěděla. Teď po dlouhé době promluvila matka pašeračky a tvrdí, že její dcera je úplně jiná, než jak ji vnímají média!

1 / 11
pašeračka Tereza

Hlůšková od samého začátku opakuje, že se do nepříjemné situace dostala naprostou náhodou a že to na ni musel někdo ušít. V případu skutečně figuruje hned několik postav, které mohly mít prsty v tom, kde Tereza skončila.

"Nejlepší" kamarádka Simona, která cestovala s Terezou a měla být v celé aféře také zapojena. Potom je tady komplic Shoaib Ahmed, který proti pašeračce svědčil, aby si zachránil vlastní krk!

Poslední spojenec byl Anwer Bhatti, ten zajistil odvoz Terezy na letiště a měl by být jeden z klíčových svědků v objasnění celého případu. Z výpovědi rodiny Hlůškové je však jasné, že se nejspíš skutečně dostala do věznice více náhodou a vlastní hloupostí, než chtíčem po penězích!

Tereza je prý hodná holka, co ráda pomáhá ostatním.

Pašeračka TerezaZdroj: profimedia

Tereza neměla od malička zrovna na růžích ustláno. Její matka, Táňa P., se s otcem rozvedla, když jí byly dva roky. Později si Táňa našla dalšího partnera, který měl dvě vlastní dcery a přibyl další nevlastní sourozenec pro Terezu, tentokrát bratr.

Veliká rodina trpěla nedostatkem financí a Tereza nevyrůstala zrovna v luxusu, o to více po něm ale začala toužit v pubertě! Paradox je, že je její matka vystudovaná sociální pracovnice!!!

V pubertě mezi Terezou a její maminkou vztahy velmi ochladly! "Nerozuměly jsme si. Byla v pubertě a často jsme se hádaly. Pak nás to vždycky mrzelo, ona toužila po úplné rodině, kterou bohužel neměla." popisuje Táňa vztahy u nich v rodině. Tvrdí ale také, že ji naivita dcery překvapila!

Podle maminky i přátel je Hlůšková naivní a neuvědomila si, do čeho jde.

Tereza HlůškováZdroj: profimedia

Rodina i přátelé Terezu popisují jako hodnou, milou a dobře vychovanou dívku, která se ráda a často obětovala pro druhé. "Terezka je vnímavá a citlivá dívka, bohužel ale strašně naivní, což jsem si vůbec nemyslela," říká šokovaně matka pašeračky!

"Tereza byla taková naše psycholožka, všichni ji měli rádi, uměla pomoct," shoduje se většina známých Hlůškové. Všichni se však shodují na jedné věci, že se do vězení dostala díky své hlouposti!

"Ona byla až moc hodná. Věřím tomu, že někomu naletěla a vůbec jí nedošlo, jaké to pro ni může mít následky. Bohužel to teď nebude mít lehké," tvrdí jak Terezina maminka, tak její přátelé. Ačkoliv to vypadá, že je v tom Tereza skutečně nevinně, rozhodovat o ní budou úřady v Pákistánu a tam s bývalou modelkou doteď nikdo neměl slitování!

Tereza se ven nejspíš nedostane, stále ale věří na zázraky.

Pašeračka TerezaZdroj: profimedia

Hlůšková je v hrozných podmínkách vězení v Láhauru od začátku naprosto zoufalá a svůj pobyt nezvládá. Několikrát žádala o urychlení soudního procesu, jenže ani jednou neuspěla. Stejně to dopadlo i s žádostí o kauci.

Každým dnem by mělo proběhnout velice důležité stání, které odhalí další budoucnost Terezy. Jde jí skutečně o vše. Buď odejde volná, v tuto variantu ale věří jen Tereza, nebo se potvrdí verdikt necelých devíti let.

Druhá, horší varianta, je prodloužení trestu, které pašeračce hrozí a to velmi reálně. Soudce se posledně nechal slyšet, že bude usilovat o zvýšení trestu. Hlůšková tedy aktuálně odpočítává minuty a modlí se, jak to s ní dopadne. Šíp pro vás bude případ nadále sledovat a informovat vás o vývoji situace! Jedno je však jasné, na dobrý konec už tady věří opravdu málokdo…

Blízcí přátelé věří, že je nevinná.

Pašeračka TerezaZdroj: profimedia

Každým dnem se ukáže, jak místní úřady rozhodnou.

Pašeračka TerezaZdroj: profimedia

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů