Mladší žáci házené skončili na domácím turnaji druzí

tit copyV sobotu 25. ledna náš klub uspořádal házenkářský turnaj Zimní pohár. Turnaje se zúčastnilo naše A i B družstvo. Do velkomeziříčské haly zavítalo 6 týmů, které vytvořily dvě skupiny po čtyřech, kde hrál každý s každým. Následně probíhaly zápasy o celkové umístění.

Našemu A týmu se nakonec podařilo vybojovat první místo ve své skupině. I když to se následně v dobře rozehraném finále nepodařilo potvrdit. A družstvo se tedy umístilo na pěkném druhém místě.

Výsledky týmu A:
VM A – Ivančice 6:9
VM A – Kutná hora 18:3
VM A – Úvaly 11:2
Finále:
VM A – Újezd 10:14

Pro náš B tým byl turnaj o sbírání nových herních zkušeností, někteří hráči si zahráli svůj první opravdový zápas. Proto nikomu moc nevadilo, že se nám žádný zápas nepodařilo vyhrát. Přesto si za předvedený výkon i bojovnost chválu zaslouží všichni kluci.

Výsledky týmu B:
VM B – Kuřim 6:8
VM B – Litovel 0:10
VM B – Újezd 8:12
o 7.místo:
VM B – Kutná Hora 2:6

Nejlepším střelcem turnaje se stal velkomeziříčský Štěpán Fiala s 15 brankami. Nejlepším brankářem turnaje pak trenéři zvolili velkomeziříčského Martina Borkovce.

Hráči VM: Borkovec, Trifanov – Badalík, Blažek, Fexa R., Fiala Š., Herman, Hradecký, Fiala M., Jelínek T., Kocourek, Krejčí A., Navrátil D., Navrátil O., Sedlák, Smejkal, Svoboda, Strýček Š.,
trenéři: Krejčí M., Navrátil R., Živčic

P.Ž.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.