Herec Alexej Pyško se vážně zranil, v divadelním programu dojde ke změně
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Město Roudnice nad Labem na svém webu upozorňuje na změnu divadelního programu. Z důvodu vážného úrazu herce Alexeje Pyška bude ve čtvrtek 30. ledna místo představení "Cena za něžnost" uvedeno "Dobrý proti severáku". Majitelé vstupenek je mohou vrátit.

„Vážení návštěvníci, dovolte, abychom Vás informovali, že z důvodu vážného úrazu herce Alexeje Pyška dochází ke změně programu. Místo plánovaného divadelního představení Cena za něžnost (čtvrtek 30.1.2020, 19:00), zařazujeme na program mimořádně náhradní představení Dobrý proti severáku. Náhradní divadelní představení proběhne ve stejný čas a na stejném místě, tedy ve čtvrtek 30. 01. 2020, od 19:00 hodin v Sále Koruna,“ sdělila Mgr. Beáta Krůpová, manažerka kulturních akcí Říp o.p.s.

Romantická tragikomedie je adaptací rakouského románu, který vyšel v roce 2006 a okamžitě se stal knižním bestsellerem. Příběh o osudovém překlepu v e-mailové adrese. V dnešním technickém světě snese klávesnice hodně, ale co ještě naše duše? Má vůbec šanci virtuální vztah z monitoru přežít ve skutečném světě?

Délka představení je 2 hodiny včetně přestávky. Hrají: Anna Fixová a Dan Bambas, držitel Ceny Thálie 2017. Režie: Martin Vokoun. Dramaturgie: Kristýna Čepková.

Jako majitel vstupenek máte nyní dvě možnosti řešení, buď se náhradního představení zúčastnit anebo vstupenky vrátit. Více o vrácení vstupenky vstupenek na www.kulturaroudnice.cz/storno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru