MENU

Novým velitelem 214. letky oprav letecké techniky

se stal podplukovník Vladimír Adamčík


Ve čtvrtek 16. ledna 2020 se v prostorách 214. letky oprav letecké techniky konal slavnostní ceremoniál k předání funkce velitele letky. Podplukovníka Marka Pažúra ve velení 214. letky oprav letecké techniky vystřídal podplukovník Vladimír Adamčík.

Podplukovník Pažúr ve svém projevu poděkoval příslušníkům 214. letky oprav letecké techniky za pečlivou, odpovědnou a profesionální práci, kterou po dobu jeho velení vykonávali. „Novému veliteli letky a Vám všem přeji hodně zdaru. Byla to pro mě čest velet Vám,“ řekl podplukovník Pažúr.

„Je mi velkou ctí, že můžu velet tak skvělému kolektivu skutečných odborníků a profesionálů, kterým bezesporu jste,“ uvedl nový velitel letky podplukovník Adamčík.

Oficiálního ceremoniálu se, mimo příslušníky 214. letky, zúčastnili také velitelé ostatních letek základny. Projev během slavnostního aktu pronesl i velitel základny plukovník Petr Tománek.

„Velmi si vážím práce Vaší letky. Bez ní nemůžeme plnit úkoly, které jsou na naši základnu kladeny. Novému veliteli přeji mnoho úspěchů v práci, pevné zdraví a podplukovníku Pažúrovi hodně štěstí v jeho další kariéře,“ sdělil plukovník Petr Tománek.

Na další snímky se můžete podívat – ZDE.

Text a foto: 21. základna taktického letectva Čáslav /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.