Pátek , 19. 04. 2024

Rostislav

DIY video návod, jak si vyrobit praktický a přehledný kosmetický pořadač

Také jste si říkaly, jaké by to bylo mít v koupelně nebo v ložnici všechny rtěnky, šminky, make-up a další ty nezbytné věci pěkně srovnané, aby jste měly přehled a vše po ruce? Přinášíme vám jednoduchý návod, jak si takový pořadač vyrobit z kartonové krabice.
kosmeticky poradac
Kosmetický pořadač

28. 01. 2020

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

I přes to, že nás občas potrápí nepříjemné deště, léto je stále v plném proudu a sním jsou stále ještě otevřené dveře pro výlet na kole. Je však potřeba mít na mysli, že pokud berete cyklistiku alespoň trochu vážně, existuje řada doplňků, které vám zážitek z jízdy značně vylepší! Pojďme se společně podívat, čím vším můžete podpořit svůj dokonalý cyklo výlet ať už sám, s přáteli, či rodinou. 
Postel ukrytá v knihovně nebo sedačka, která se sama přestaví na palandu. Chytré a praktické řešení prostoru doma nabízí originální nábytek budoucnosti. Tyto nápady ale nepůsobí jen jako snaha o získání prostoru za každou cenu. Mnohá řešení jsou vysoce praktická z důvodu účelnosti, jako zasouvací botník pod schody do patra.
Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
Rádi ji pijeme, i když víme, že to zrovna zdravé není. Že s její pomocí snadno sundáte žvýkačku z vlasů, to už asi všichni víme. Ale to zdaleka není všechno. Coca-cola vyčistí zašlé kachličky v koupelně, varnou konvici od usazenin nebo pánev s připáleným jídlem! To všechno bez zbytečného trápení a drhnutí. Také si s její pomocí můžete připravit colový dort. Podívejte na video!
Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?
Tato stavba klame tělem. Na první pohled vypadá jako obyčejná stodola, ale uvnitř se skrývá moderní rezidence. Obrovský prostor v prvním patře, překrásný dřevěný interiér a obrovské prosklené čelo budovy, skýtající výhled na nedaleké hory. Kdo by nebral takové bydlení?
Dokonalé obočí naštěstí může mít každá žena i ta, které do vínku nebyly dány pravidelné rysy, ta správná hustota obočí ani tvar, který by si sama přála. Teď můžete mít všechno a být ještě krásnější. Co obnáší permanentní tetování obočí a co byste měla vědět předtím, než tuto kosmetickou proceduru podstoupíte?
Bláznivé barvy a zářivé odstíny pro extra dlouhé vlasy! Na tyhle variace musí mít člověk odvahu. Je to zároveň návod, jak se stát na ulici nepřehlédnutelná. Kadeřníci tu ale odvádějí skvělou práci a výsledek je perfektní.
V oblasti zahradničení je pořád co objevovat, a to i tehdy, pokud máte vše už v malíku. Jestli ale tu a tam prahnete po něčem, co jste doposud nevyzkoušeli, a lákají vás nejrůznější novinky, pak vás právě tenhle článek doslova nadchne. Ten totiž věnujeme speciální popínavce, která bohatě produkuje chutnou zeleninu a nese trošku záhadné jméno ačokča. 
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Do pračky se dává především prací prášek a aviváž. Napadlo vás někdy, že byste do ní dali i něco jiného?

Výběr článků

V dalším chladném pracovním týdnu pomalu ukončete případné spory s ostatními, ať je nepřenášíte do dalšího roku. Nezapomínejte na péči o své zdraví, a zajděte se uvolnit od stresu do divadla, kina nebo na koncert. Co dalšího na vás čeká vám napoví horoskop krásy a duševního zdraví, který připravila astroložka Naďa Šmídová
Když si moje kamarádka a pak také sestra našly partnery na seznamce, začala jsem věřit tomu, že to skutečně funguje. Do té doby jsem se toho strašně bála. Psát si s někým na internetu, nevědět, zda je to skutečně on a potom si s ním vyjít. To mi přišlo děsně riskantní. No ale, když to jim dvěma vyšlo, proč by to nemohlo vyjít taky mně?
Pokud chcete být letos in, můžete vsadit na dámské černé pantofle. Jestliže netušíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu, nemusíte si zoufat. My vám to na následujících řádcích předvedeme. Prozradíme si, jak černé pantofle stylizovat do elegantního, do volnočasového i do sportovně laděného outfitu. Proto čtěte a inspirujte se!

Nepřehlédněte

Udržet svou mysl i tělo zdravé je v dnešní době trochu těžké, nemyslíte? Ze všech stran se na nás valí negativní zprávy a vybudovat si napříč jim celkovou psychickou a fyzickou pohodu může být ošemetné.
První česká superstar se odehrála roku 2004 … Ano, počítáte správně, je tomu už neuvěřitelných 17 let! A my máme stále v živé paměti některé z finalistů této obrazovky neopouštějící soutěže. Pamatujete si je všechny? A jak se dnes asi mají? Změnila je Superstar na celý život, nebo se spíše vrátili do zajetých kolejí? Posuďte sami.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek