Festival kondice je zpět! Vstupenky na třetí ročník jsou již v prodeji

Již třetí ročník Festivalu kondice se koná ve spolupráci s mistry světa v areálu Krašovská Aktivity centrum Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Festival kondice je zpět! Den plný pohybu a cvičení opět proběhne s tvářemi projektu Olgou Šípkovou a Davidem Hufem, s mistry světa ve sportovním aerobiku, a to v sobotu 28. března 2020 v areálu Krašovská Aktivity centrum Plzeň. Vstupenky můžete zakoupit na recepci Krašovské nebo v Pohybovém studiu J&A za předprodejní cenu 590 Kč. Na místě je pak můžete zakoupit i v den konání, a to za 690 Kč.

Program bude navazovat na předchozí první dva ročníky, které vzbudily velmi pozitivní ohlas. Letos se opět chystá ještě pestřejší program a s ním i mnoho novinek. Už teď je jasné, že velkým tahákem bude opět cvičení s oběma patrony, tj. Olgou Šípkovou a Davidem Hufem (deep work, jóga). Dalšími potvrzenými lektory jsou Lenka Velínská se cvičením dance aerobic, pilates a jóga flow, Aneta Chodorová s tabatou, Zuzaná Hálová s jógou nebo Alena Hájkovou s bachata lady styling. Do programu bude pak letos zařazeno i oblíbené cvičení jumping. 

Festival kondice je spojením kondice, zdraví, pohybu a krásy. Na návštěvníky čeká výběr těch nejatraktivnějších cvičení pod vedením známých  lektorů, ale také spousta doprovodných aktivit. V programu budou letos opět i přednášky, chybět nebude ani slosování cen, poradenství a mnoho dalšího.

Více informací najdete na www.krasovska.cz!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka