Hlavní obsah
Článek

Nedělní předávání cen Grammy má pro Gwen Stefani (54) trochu nepříjemnou dohru. Fanoušci na sociálních sítích hromadně komentují zpěvaččin vzhled. Vypadá podle nich „jinak“, „strnule“ a veřejně se jí ptají, co provedla se svým obličejem. Zpěvačka na komentáře zatím nereagovala.

„Ach bože, co to Gwen Stefani udělala se svým obličejem?“, „Hej, Gwen, přestaň už s plastikami/ botoxem na svém (dřív) krásném obličeji! Začínáš vypadat stejně uměle jako Madonna!“ nebo „Obličej Gwen Stefani tvoří z 99 % výplně a z 1 % kůže“. Tyto a podobné komenty si teď může interpretka hitu Hollaback Girl přečíst na sociálních sítích.

Stefani se během galavečera ukázala ve více šatech, upravovala si i líčení. Snímky, které lidé komentují, vznikly při focení na červeném koberci, kam zpěvačka přišla ve světlé róbě Dolce&Gabbana, které uzpůsobila i make-up, zvolila méně výrazný, než na jaký jsme u ní zvyklí. I to možná přispělo k „jinému“ vzhledu... Vzpomeňte si například na Pamelu Anderson, kterou kvůli nahému líčení, kterému před pár lety propadla, někteří lidé ani nepoznávali.

Otázkám ohledně plastických operací před několika roky čelila i herečka Renée Zellweger. Později se k tomu vyjádřila v tom smyslu, že ve skutečnosti vypadala oproti fotkám v médiích normálně. A že v životě má na práci důležitější věci než řešit takové malichernosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám