Beşiktaş má z krize vyvést jeho někdejší záložník Yalçın

29.01.2020, 17:59
Aktuality
Sergen Yalçın v minulosti deset let hrával za první tým Beşiktaşe a dnes se zaměstnancem slavného tureckého klubu stal znovu. Někdejší záložník byl jmenován novým trenérem, jeho prvním úkolem bude tým nakopnout a vyvést ho ze současné krize...

Beşiktaş probíhající sezonu špatně začal a v prosinci se začal trápit znovu. Z posledních devíti soutěžních zápasů hned osmkrát prohrál a na špatné výsledky před několika dny doplatil odvoláním Abdullah Avci, ten na lavičce vydržel necelých sedm měsíců.

Yalçın s Beşiktaşem v minulosti vybojoval tři mistrovské tituly, dvakrát pak nad hlavu pozvedl trofej určenou pro vítěze Tureckého poháru. Trenérskou kariéru zahájil u mládeže tohoto klubu, následně vedl Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskisehirspor, Konyaspor, Alanyaspor a před letošní sezonou převzal Yeni Malatyaspor.

Beşiktaş na podzim shořel v Evropské lize a minulý týden vypadl také z domácího poháru, ve zbytku sezony se tak může koncentrovat výhradně na tureckou ligu. V té je až na sedmém místě, na vedoucí Sivasspor ztrácí jedenáct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
oli9

ta nevěsta

Reagovat
RadekVonCZE

Další si toho všiml po mně

Reagovat
Kucka

moje druhá nejoblíbenější fotka na EF po Ndombelem ve triku se lvama

Reagovat
Seydou Doumbia

a co mrtvá fotka vánočního stromu?

Reagovat
ACSeRw!n

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Pred vyše 20 rokmi mal istý Jelcin za úlohu vyviesť z krízy Rusko a skončilo to prepadom do ešte hlbšej hospodárskej krízy

Reagovat
Vincent Vegan

Tak ten byl jenom věčně nalitá loutka..

Reagovat
smazaný uživatel

at zavolaj barymu, tenkrát pekne vytáhl galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

Sergen Yalcın má Besiktasu pomôcť ako tréner a nie ako hráč. Na góly by tam mal byť iný Yalcin - Güven.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele