Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak se uživí Harry s Meghan? On si bude hrát na Santa Clause, ona se udře v kuchyni!

30. ledna 2020 | 06:00

Nedávno oznámili, že se chtějí stát finančně nezávislí na královské rodině. Rozhodli se žít střídavě ve Velké Británii a v Kanadě a budou si muset sami zajistit nejen peníze na jídlo, ale i na luxusní bydlení, které si vybrali, a i na svou ochranu, kterou jim Kanada odmítla financovat. Jak by si mohli na nový život vydělávat?

Harry (35) ani Meghan (38) neodcházejí s prázdnou, některé peníze jim právem náleží, a tak jejich začátky nebudou tak krušné. Vybrané už mají oba domovy a třeba podotknout, že se nejedná zrovna o skromné příbytky. Čím vyšší nároky ale budou mít, tím rychleji budou peníze ubývat, a tak je třeba se začít trochu ohánět. Díky královským povinnostem, kterým se oba museli do odstoupení z funkce věnovat, mají mnoho zkušeností.

Harry si třeba zkusil práci na stavbě, byl by i skvělým učitelem a neztratil by se ani v armádě. Meghan by se mohla ujmout práce v kuchyni nebo by mohla pracovat jako sekretářka, pravděpodobnější ale je, že se vrátí zpět k herectví, které ji před začleněním do královské rodiny slušně živilo. Dost možná se i Harry stane hercem, přišla jim totiž skvělá nabídka účinkování v seriálu Koruna, který sleduje život královny Alžběty II. Co bude jejich osudem? To ukáže až čas.

Podívejte se do naší fotogalerie na všechna možná povolání, která by mohli Harry a Meghan vyzkoušet:

Autor: Markéta Luštincová