Konkurence pro Součka. 3 střední záložníci, se kterými bude „soupeřit“ o místo v sestavě West Hamu

Je hotovo, dojednáno. Tomáš Souček odešel ze Slavie do West Hamu, se kterým se pokusí vybojovat záchranu v Premier League. Vybojuje si však místo v sestavě?

Bez názvu.jpg

Tomáš Souček nepřišel do West Hamu, aby vysedával mezi náhradníky. Chce hrát a pravidelně nastupovat v základní sestavě. Kdo jsou jeho noví konkurenti ve středu zálohy kladivářů? Podívejte se na následující kapitoly a zjistíte to.

Pokračování 2 / 4

Declan Rice

Declan RIce WH.jpg

Jedna z hlavních hvězd West Hamu. Jednadvacetiletý Declan Rice dříve reprezentoval Irsko, od loňského roku ale hájí barvy Anglie, se kterou si zahrál i oba kvalifikační zápasy proti českému týmu. Rice, který je i nejdražším hráčem týmu, má pevné místo v sestavě kladivářů. Právě vedle něj by se nově mohl objevit Souček.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Mark Noble

Mark Noble WH.jpg

Dvaatřicetiletý záložník je jedním ze symbolů klubu. Do prvního týmu West Hamu se dostal v roce 2004 a s výjimkou hostování v Hullu a Ipswichi ho neopustil. Bývalý anglický mládežnický reprezentant je zároveň kapitánem kladivářů, v letošní sezoně Premier League zasáhl do dvaceti zápasů a dal v nich čtyři branky.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Carlos Sánchez

Carlos Sánchez.jpg

Ve středu zálohy může nastoupit také Carlos Sánchez, ten si ale letos připsal jen šest startů a v Premier League odehrál jen 113 minut. Třiatřicetiletý záložník s 88 starty v kolumbijské reprezentaci, který do West Hamu přišel před rokem a půl z Fiorentiny, je aktuálně hodně z formy.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud