LIPNO NAD VLTAVOU: Za samé jedničky skipas za dvacku a s ním...

LIPNO NAD VLTAVOU: Za samé jedničky skipas za dvacku a s ním pak na závod S ČT Sport na vrchol

 

Skipas za dvacku dostanou všichni jedničkáři v šumavském Skiareálu Lipno, když tento pátek 31. ledna, kdy jsou pololetní prázdniny, ukážou svá vysvědčení se samými jedničkami. Navíc si mohou zazávodit v populární reality show S ČT sport na vrchol.

Ta bude probíhat od pátku 31. ledna do neděle 2. února na měřeném slalomu na trati K Yettimu. Tento závod je otevřený všem lyžařským nadšencům, registrovat se je možné na místě a zdarma.

„Primární ambicí je se pobavit, vyzkoušet si jízdu v bránách, rozdat si to v paralelním závodu s kamarádem, sourozencem nebo náhodně vybraným soupeřem,“ uvedla event managerka Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Akcí provázejí experti a lyžařští komentátoři České televize Lucie Pešánová Hrstková, Borek Zakouřil a Tomáš Budka, kteří jsou připraveni s čímkoliv poradit a posunout lyžařské dovednosti každého závodníka o kousek výš. V sobotu bude navíc v areálu probíhat testování lyží Atomic a Salomon.

Čerstvý sníh a nově otevřené sjezdovky

Na sjezdovkách leží nyní 60 cm sněhu a po otevření další sjezdovky Školní se aktuálně lyžuje na již téměř osmi kilometrech. „Lyžujeme na čerstvém prašanu, kterého připadlo kolem 20 centimetrů,“ uvedl obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Lipno Jiří Falout.

Otevřeny jsou nyní sjezdovky Jezerní, Školní, Spojovací, Pánská, Dámská, lišáka Foxe a Promenádní. Ve Foxparku jedou všechny pojízdné koberce a v provozu jsou lanovky Lipno Express, Promenádní a Střecha. Skiareál Lipno je otevřen denně od 8,30 do 16 hodin a večer od 18 do 21 hodin.

Text a foto: (jf)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře