Ano, čtete dobře! Šlágr může mít už brzy nového šéfa. Razantní změny podnikatel Aleš Zavoral nevyvrátil. „Můžu potvrdit, že se ve vedení firmy během čtvrtka či pátku něco stane, ale nemůžu vám říci více! Až se to uskuteční, budu vás informovat,“ řekl deníku Aha!.

Vlastní málo

Zavoral je od loňského léta majitelem zatím pouhých 10 % ve firmě Šlágr FNDB, která televizi jako společník firmy Šlágr TV Plus provozuje. Sám Peterka drží ve Šlágr FNDB poloviční podíl. A ještě loni v létě o Zavoralovi Peterka tvrdil, že: „Jde o partnera, který mi s podnikáním pomůže!“ Teď ale vše může dopadnout tak, že Zavoral celou firmu totálně převezme a Peterka bude ještě rád, že si na obrazovce Šlágru či druhé stanice Šlágr 2 alespoň zazpívá.

Milenka a klesající příjmy

Potíže s oblíbenou televizní stanicí plnou šlágrů začaly už v roce 2018, kdy na Peterku prasklo, že je nevěrný své manželce Janě Peterkové (62). A to s hvězdou své televize Jaroslavou Stočesovou (50) alias Márou.

„Pronajal si kvůli ní dům v Českých Budějovicích, aby se o tom nedozvěděla manželka. Jenže ta si po čase na svazku jeho klíčů všimla klíče, který neznala a k ničemu nepasoval. Tak si nechala potají udělat kopii a pak sledovala svého muže až do toho domu. Normálně si odemkla a přichytila je in flagranti v posteli,“ svěřil tehdy informátor. Jana Peterková pak hned požádala o rozvod, ve kterém žádala polovinu podílu v Šlágr TV.

Fotogalerie
10 fotografií