Jen co Alena Šeredová ukázala na instagramu obnažený těhotenský pupík, profil se jí proměnil v místo hromadných gratulací. Mezi prvními o sobě dal vědět klub českých supermodelek. Tedy dámy jedné generace, které v devadesátých letech v Česku i ve světě proslavila jejich krása a štíhlá figura. A Aleně gratulovaly téměř naráz.

„Velká gratulace,“ vyjádřila se jasně a stručně Tereza Maxová, která ale přání opatřila dvěma srdíčky a smajlíkem malé andělské tvářičky. Ještě o slovo stručnější byla Daniela Peštová, která napsala jednoduše: „Gratuluji!“ I ona ale přidala ke gratulaci vyjádřené slovem smajlíka posílajícího polibek a obrázek srdíčka.

Na pouhé emotikony se při gratulaci spolehla Pavlína Němcová, která ke snímku Šeredové přidala modlící se ruce a dvě srdíčka. Gratulace, na kterou se Alena Šeredová rozhodla zareagovat, byla ta od Nikol Švantnerové. Modelce totiž odpověděla: „A teď ty.“ Na což Švantnerová zareagovala: „To je výzva.“ 

Otázkou tak zůstává, jestli Šeredová ví něco víc a nechtěně tedy poodhalila radostnou novinu Nikol Švantnerové, nebo to opravdu jen byla výzva k tomu, aby Česká Miss 2015 začala se svým fotbalistou pracovat na přírůstku do rodiny. No, čas jistě ukáže! Podle pekáče buchet, kterým se Nikol ráda chlubí, to zatím nevypadá, že by se brzy pochlubila těhotenským bříškem.

VIDEO: Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií