Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Štiková vrací úder exmanželovi: Michale, přestaň psát mým kamarádkám

Monika Štiková vrací úder exmanželovi: Michale, přestaň psát mým kamarádkám
Zdroj: archiv
+ Dalších 20 fotografií
exkluzivně
Tohle si Michal Štika (49) za rámeček nedá! Jako první začal kopat do exmanželky Moniky Štikové (47) a to neměl dělat. Ostrá blondýna hned vrátila úder, na paškál si vzala jeho dluhy, pak ale pro eXtra.cz odhalila něco mnohem ostudnějšího. Někdejší podnikatel prý vypisuje Moničiným kamarádkám.

Vždycky jim pošle i svoje hanbaté fotky! Alespoň to o svém exmanželovi tvrdí Monika Štiková, kterou rozčílilo prohlášení, že kašle na vnuka Quentina Jak jsme na eXtra.cz informovali, Ornella si prý na svou mámu pořídila soudní příkaz, aby k jejímu synovi nemohla.

Monika nejdřív na Michala Štiku napráskala, že má dlužit, kam se podívá, potom poskytla i sondu do jeho milostného života. "Štika vypisuje mým kamarádkám. Posílá jim svoje fotky z postele. Vše je dohledatelné, konverzace mají kamarádky uložené," řekla eXtra.cz zamilovaná blondýna.

PRVNÍ ČÁST ZPOVĚDI MONIKY:

Rozvod platil Petr

Zakrátko ji čeká svatba s mladíčkem Petrem Biniasem (23). I na Michalova slova o tom, že je ostudou rodiny, má Monika ráznou odpověď. "Jsem již dávno rozvedená. Celý rozvod zaplatil můj snoubenec," ubezpečila.

"Protože Štika jako vždy za sebe nechal platit ostatní. Vyhýbal se mému právníkovi. A já už v žádném případě do jejich rodiny nepatřím. Už s nimi nechci být spojovaná," uzavřela Štiková, jež se těší, až si s Petrem řeknou ano a etapa jejího života s Michalem a dcerami se definitivně uzavře.

Rodinná válka Štikových

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy