Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Práce s layouts v TWS

    Nově publikované video přináší ukázku jakým způsobem můžeme pracovat v rámci programu Trader Workstation s layouts a přizpůsobit si zobrazované údaje. 

    Snímek obrazovky 2020-01-30 v 18.36.18.png

    Video naleznete v TechLabu zde.

    30.1.2020

    Bogdan Waclawik

    Bogdan, vystupující ve fóru pod nickem 4fx, poskytl v uzavřených diskuzích Finančníka již mnoho praktických Python skriptů a rad ostatním obchodníkům. Je také autorem skriptů Autotraderu předávaných a vyučovaných v rámci workshopu automatizace. Coby autor Bogdan skripty sám používá pro živé obchodování swingových obchodních strategií.


    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z

    Další články na toto téma

    TWS: Reporty

    V dnešním videu se podíváme na způsoby, jakými můžeme získat přehledy o provedených obchodech u IB. Také si ukážeme jak vytvářet uživatelské reporty v klientském portále a nakonec si řekneme na co je třeba dát pozor při načítání obchodů přes API. Uvedený postup pak můžeme naopak využít pro doplnění chybějících obchodů do deníku v případě nečekaného výpadku úlohy, která to v našem workflow řeší.

    Video naleznete v TechLabu zde

    Graf v TWS

    Dobrý den, mám TWS od IB a když jsem platformu otevřel, tak u grafů najednou nemám aktuální cenu (žlutě podsvícenou). Jakoby se neaktualizovala v grafech data. A přitom v hlavním panelu se data aktualizují (viz obrázek - cena ES je 3328, ale v grafu cena není podsvícena). Může mi prosím někdo poradit, čím by to mohlo být? Děkuji.

    Špatně nastavený program

    Dobrý den .

    Mám prosbu ohledně programu NT. Starý počítač , na kterém jsem obchodoval  zkolaboval .Zakoupil jsem si notebook , v rámci svých nevelkých možností si nainstaloval programy NT a TWS 7 .Když obchoduji DEMO , vše je v pořádku a funguje jak má  .Ale v okamžiku když přepnu na ostrou verzi  , tak s připraveným vstupem nelze s myší vůbec pohnout  a pokuď   chci  pozici uzavřít , nelze to udělat tlačítkem CLOSE a musím to zavřít pouze  přes TWS .Pokuď chci použít  kreslící nástroje /Drawing Tols/ , nelze je vyvolat pomocí klávesnice , ale pouze manuálně v nabídce na horní liště…. Možná mám někde něco špatně zatržené , ale nevím opravdu kde a co .Kdyby někdo věděl , budu vděčný .Hezký den .

×
×
  • Vytvořit...