Česko-Slovenský ples 2020 se blíží: Legenda Pilarová vystoupení zrušila kvůli zdraví, nahradí ji Mašková ze SuperStar

 Během své dlouhé pěvecké kariéry nazpívala velké množství známých hitů, velice populární a oblíbené byly její duety s Waldemarem Matuškou, zpívala ale i s Karlem Gottem a dalšími zpěváky.
Zdroj: Profimedia.cz
Česko-Slovenský ples se bude konat 8. února 2020 v Praze.Těšit se můžete na kvalitní domácí cimbálovku k poslechu i tanci.Po nemocné Evě Pilarové se hlavní hvězdou Česko-Slovenského plesu 2020 stala Tereza Mašková.Na své si přijdou i milovníci baletu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Milovníci tance, hudby, jídla a zábavy na té nejvyšší úrovni a nejlepší kvality se setkají už 8. února v pražském Obecním domě na prestižním vrcholu plesové sezóny, 7. ročníku Česko-Slovenského plesu. Kdo se letos postará o největší show a komu to bude nejvíce slušet? Nechte se překvapit!

Petra Járková
Petra Járková 31. 01. 2020 14:00

Jedna z nejočekávanějších událostí roku přinese opět to nejlepší po všech stránkách – hudební, programové, kulinářské či estetické. Jak je při Česko-Slovenském plese zvykem, vstupenky jsou již dlouhou dobu před konáním akce vyprodané.

Hlavní hvězda odmítla účast

V programu Česko-Slovenského plesu nastala před několika dny nečekaná změna. Své vystoupení musela zrušit jedna z hlavních hvězd: Eva Pilarová bohužel z důvodů přetrvávajících zdravotních problémů na letošním Česko-Slovenském plese nevystoupí. Paní Pilarové přejeme brzké uzdravení.”

Těšte se na mladou krev

Po zveřejnění této informace zároveň organizátoři oznámili jméno nové hvězdy, která do programu přibyla: “Na Česko-Slovenském plese 2020 vystoupí Tereza Mašková. Vítězka Česko Slovenské hudební soutěže s nádherným hlasem. V podání Terezy se můžete těšit i na poctu Věře Špinarové a krásnou skladbu Jednoho dne se vrátíš,” informovali organizátoři akce na oficiálních sociálních sítích plesu.

Pocta Karolu Duchoňovi

V programu v těchto dnech bylo odtajněno další hudební překvapení – speciální pocta jedné z nejmilovanějších legend v historii naší hudby – Karolu Duchoňovi v podání seskupení Duchoňovci. Přirovnání “Slovenský Tom Jones”, které si vysloužil od německých kritiků, se ujalo a dodnes si ho pamatují fanoušci na Slovensku i v Česku. Vystoupení kapely Duchoňovci na Česko-Slovenském plese bude poctou k jeho nedožitým 70. narozeninám.

Další účinkující

Hosté Česko-Slovenského plesu se letos zabaví také během vystoupení Richarda Müllera, Leony Machálkové, Emmy Drobné, Martina Chodúra a dalších.

Tradiční města

Už popáté se ples vrátí ke své každoroční tradici, která si získává mezi jeho návštěvníky stále větší oblibu – prostor v rámci programu dostanou vybrané české a slovenské partnerské kraje a regiony, jejichž čelní představitelé plesu udělili, resp. udělí své záštity. “Tento rok Česko-Slovenský ples symbolicky odprezentuje na české straně Zlínský kraj a Trenčiansky samosprávný kraj, na straně slovenské,” prozrazuje ředitel plesu Radovan Čaplovič. Díky tomu si návštěvníci plesu užijí i koncerty umělců z daných krajů, folklórní vystoupení lidových souborů a cimbálových muzik z obou zemí a vychutnají si regionální kulinářské, vinařské a další speciality.

Výročí Štefánika

V programu nadcházejícího ročníku bude speciální místo patřit připomínce 140. výročí narození jedné z nejuznávanějších osobností československé a slovenské historie – generála Milana Rastislava Štefánika, který je rodákem ze slovenského Trenčínského kraje.

Kulinární zážitek

O nezapomenutelný kulinářský zážitek plesových hostů se postará Francouzská restaurace Art Nouveau, pod vedením šéfkuchaře Patrika Bečváře, člena Národního týmu kuchařů a cukrářů. Návštěvníci se mohou těšit například na zauzeného pstruha, grilovaného candáta nebo řezy z karamelové čokolády.

NA FOTKY Z PŘEDCHOZÍCH ROČNÍKŮ ČESKO-SLOVENSKÉHO PLESU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články