Bruun Larsen přestoupil z Dortmundu do Hoffenheimu

31.01.2020, 18:49
Aktuality
Hoffenheim oznámil příchod Jacoba Bruuna Larsena. Dánský křídelník se do Sinsheimu vydává z Borussie Dortmund, která vyinkasovala 9 milionů eur. Vesnický celek naopak opouští Jürgen Locadia, kterému bylo předčasně ukončené hostování z Brightonu...

Rodák z Lyngby se do Vestfálska přesunul ještě během dorosteneckého věku, do prvního týmu BVB se však prosadil až loni, kdy už měl za sebou hostování ve Stuttgartu.

Talentovaný křídelník v minulé sezóně odehrál 24 ligových utkání, v nichž se dvakrát zapsal mezi střelce. Během letní přestávky však Borussia přivedla Thorgana Hazarda a Juliana Brandta, načež Bruun Larsen nastupoval jenom sporadicky a sám preferoval změnu.

Zájem o nadějného hráče měl mít Frankfurt, nakonec se však stěhuje do Hoffenheimu, kterému se upsal do roku 2024. BVB může i s bonusy obdržet deset milionů eur.

"Jacob je nesmírně talentovaný ofenzivní hráč, kterého můžeme flexibilně využít na různých pozicích. Je extrémně rychlý, silný s míčem na noze a nebezpečný," pochvaloval si novou akvizici sportovní ředitel Alexander Rosen.

Zatímco Hoffenheim oznámil podpis Bruuna Larsena, jiný křídelník ambiciózní klub opustil. Jürgen Locadia se po pouhých pěti měsících vrací z hostování do anglického Brightonu.

Autor: Jiří Vojík / achtzehn99.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

No na ten hype minuly rok...

Reagovat
db18

Přitom byl špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Divím sa že ho Dortmund pustil na prestup.

Reagovat
Centrofixka

Nič v zlom, ale toto je pre mňa radostnejšia správa ako pred pár minútami príchod Cana Ale držím mu palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele