Z domu odpadla část zdiva. Na místo vyjeli hasiči
Foto, zdroj: JSDH Krásná Lípa
Děčín

Krásná Lípa - Dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Varnsdorf a dobrovolní hasiči Krásná Lípa) vyjely v pátek ve 14:48 k odstranění nebezpečných stavů, k nahlášené zborcené zdi u neobydleného domu v Kyjovské ulici.

Průzkumem bylo zjištěno, že odpadla pouze část zdiva pod štítem střechy. Za pomoci přenosného dopravního značení a pásky byla vytyčena zóna zákazu vstupu. Toto omezení zasahuje do jednoho jízdního pruhu a tvoří tak překážku na pozemní komunikaci. Dále byl povolán pracovník ČEZ, který odstřihl dráty el. napětí vedoucí k domu. Po zajištění místa události se jednotky vrací zpět na své základny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru