Moje sladké tajemství

Uteče mu za milencem, protože na ni nemá čas?

Nelze si nevšimnout, že se Miroslav Etzler (55) jako muž, a především jako otec v poslední době značně změnil. Bohémský styl vyměnil za rodinný život s partnerkou Helenou Bartalošovou (38) a synem Samuelem (1).

Ačkoliv mu ale role tatínka malého synka svědčí a zatím ji zvládá lépe než v minulosti, jako partner má stát za starou bačkoru. A dokonce i když byl dříve vykreslován jako velký hřebec, ani jako milenec už asi není to, co býval.

Přestala ho zajímat? Právě to může Helenu také hodně trápit. Sice asi chápe, že Miroslav bývá často unavený, jelikož pro něj není snadné pracovat a zároveň vychovávat syna, nicméně i tak by byla jistě ráda, kdyby na ni měl přece jen více energie. A i když je krásná, a jistě by si velmi snadno našla milence, k tomu se rozhodně ještě neuchyluje a dává svému miláčkovi šanci, aby to napravil.

Vidí totiž, že se kvůli ní a synovi Etzler hodně změnil a za to mu je samozřejmě moc vděčná. Jenže její trpělivost rozhodně není nekonečná. Jak dlouho to ještě takhle vydrží? A pokud k ní bude Miroslav chladný a bude z něj cítit, že už o ni jako o ženu nemá příliš velký zájem, patrně se s tím Helena nebude chtít jen tak smířit.

Když si totiž prý představí, že spolu budou několik dalších let jenom kvůli synovi, uvědomí si, že přesně takhle to vůbec nechce. Hrozí ale, že by si opravdu našla milence? To by asi Miroslav pěkně koukal, kdyby se to jednoho dne dozvěděl.

Tím spíš, že on sám v minulosti svým partnerkám zrovna věrný nebyl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden