Můj kámoš špión: Drsňák Dave Bautista má nečekanou parťačku

Bývalý wrestler Dave Bautista patří k nejobsazovanějším hercům současnosti. Jako tajného agenta CIA ho uvidíme v rodinné komedii Můj kámoš špión, jenž se uvedla v českém traileru.

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku.

Snímek Můj kámoš špión natočil režisér Peter Segal, tvůrce známých komedií Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas, 50x a stále poprvé a Trestná lavice. V hlavních rolích se představí Dave Bautista, Kristen Schaal, Ken Jeong, Greg Bryk, Chloe Coleman, Parisa Fitz-Henley a další.

V kinech hrají od 19. března 2020.