Expartner české topmodelky po děsivé autonehodě: Skončil na vozíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Expartner české topmodelky po děsivé autonehodě: Skončil na vozíku!

Veronika Vařeková
Veronika Vařeková (David Kundrát)

Má víc štěstí než rozumu. Tak by se dal definovat život Lapa Elkanna. Italský milionář a dědic automobilky Fiat v prosinci jako zázrakem přežil autonehodu, z níž vyvázl s mnohočetnými zlomeninami a natrženou plící.  Nyní byl bývalý partner české topmodelky Veroniky Vařekové spatřen na vozíku.

„Měl jsem štěstí, dostal jsem druhou šanci,“ sdělil dle Blesku Elkann, který se před lety předávkoval kokainem a skončil na tři dny v kómatu. Bývalému příteli české modelky  Vařekové ale brzy otrnulo a opět hazardoval se svým životem.

42letý vnuk legendárního bývalého šéfa Fiatu zázrakem přežil autonehodu, z níž vyvázl s mnohočetnými zlomeninami a natrženou plící. Nehoda se stala na dálnici v Izraeli, když se vracel od Zdi nářků v Jeruzalémě do Tel Avi.

V současné době se Elkann zotavuje ve Svatém Mořici, kde je často vídán s kamarádem, který ho tlačí na invalidním vozíku. Má ale znovu štěstí. Na vozíku nebude definitivně, byť zatím s problémy, dokáže se postavit na vlastní nohy.

Na video s Veronikou Vařekovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.