InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Český krach! Ani jeden z eliťáků nedojel do cíle. Mistrem světa opět Mathieu van der Poel

Nizozemská radost! Závod elitních mužů vyhrál na MS v cyklokrosu ve Švýcarsku největší favorit Mathieu van der Poel (uprostřed). , Autor: Josef Janda

Nizozemská radost! Závod elitních mužů vyhrál na MS v cyklokrosu ve Švýcarsku největší favorit Mathieu van der Poel (uprostřed).     Autor: Josef Janda

DÜBENDORF – Jako poslední zatoužili po titulu na mistrovství světa v cyklokrosu ve Švýcarsku elitní muži. V neděli odpoledne se pustili na blátivou trať i tři čeští reprezentanti. Jejich závod však skončil nebývalým fiaskem. Ani jeden z trojice Emil Hekele, Michael Boroš a Jan Nesvadba do cíle nedojeli. V průběhu závodu byli z tratě kvůli velké ztrátě odvoláni. Jejich snaha skončila v pátém ze sedmi okruhů. Mistrovský titul obhájil suverénní Nizozemec Mathieu van der Poel, který porazil Brita Thomase Pidcocka o 80 sekund.

 

Muži (39 startujících): 1. Mathieu van der Poel (Nizozemsko) 1:08:52, 2. Thomas Pidcock (Velká Británie) +1:20, 3. Toon Aerts +1:45, 4. Wout Van Aert +2:04, 5. Laurens Sweeck (všichni Belgie) +2:32, ... 28. Jan Nesvadba -2 kola, 32. Emil Hekele -2 kola, 33. Michael Boroš -2 kola.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kdo pořádá tento závod? Město či soukromý subjekt? Zisk z pořádání, komu připadne, Táboru nebo soukromému subjektu? Konečné vyúřtování předchozích ročníků, proběhlých v Táboře, jak dopadlo pro město a jak pro pořadatele? Čísla na stůl a pak se bavme, že město, spíše obyvatelé přispívají jiným. Zatím vidím jen dotace soukromému subjektu pro jeho akci, nevratné. Proč si pořadatel nezaplatí poplatek sám, když to chce pořádat?

    Vloženo 3.2.2020 08:20:55

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    V Táboře protěžovaný sport se ukázal v plné nahotě.Dát takové šílené peníze na tři dny trvající bláznivé komedii je trošku moc.Kdyby raději dali peníze na zvelebení města a ne na podporu cizáků,kteří tady stejně nic nenechají a hned po závodě zmizí.Taky mi není jasné za tento velký prostor na těchto stránkách.

    Vloženo 2.2.2020 18:55:48

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Není mi jasné, proč tady dáváte tolik prostoru těmto rádoby profesionálním netáhlům. (Mimo Hekeleho, to je amatér, je mu přes 40 a Nash, té je také přes 40). Oba dva stačí na tyto profinýmandy. Boroše z Belgie vysypali, protože za 3 nebo 4 roky co tam působil neměl žádný výkonnostní progres a po návratu do Tábora jeho výkonnost neustále padá. Nesvadba v bledě modrém. Ono je to ale normální, pokud se trénuje tak jak se trénuje. Podobně jako u našich biatlonistů. Korunu všemu nasazují komentátoři ČT neustálým omlouváním neúspěchů. Pokud to běží současně na Eurosportu, je lepší sledovat to tam a neposlouchat jejich přiblblé žvásty. Mám obavy, aby za 4 roky v Táboře nás měl kdo reprezentovat, pokus se dívám na výsledky mládeže. Platí to i v ostatních sportech, našim mladým až na výjimky se tvrdá práce příčí.

    Vloženo 2.2.2020 18:11:26

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace