Členové kapely The Boom předali ústecké onkologii finanční dar. Peníze půjdou na zpříjemnění prostředí
Foto: Krajská zdravotní
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Členové kapely The Boom v sobotu 25. ledna předali zástupcům Onkologického oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem šek v hodnotě 50 tisíc korun. Kapela ústeckou onkologii dlouhodobě finančně podporuje, celkem jí za deset let věnovala z vánočních charitativních koncertů 460 800 korun.

Šek na afterparty převzala lékařka MUDr. Eva Čmuchařová, která zastoupila primářku ústeckého onkologického oddělení MUDr. Martinu Chodackou. „Získaných padesát tisíc korun doplní sedmdesátitisícový finanční dar od firmy Adler, který jsme dostali v prosinci loňského roku na charitativním vánočním večírku. Plánujeme revitalizovat radiační části našeho zdravotnického pracoviště. Peníze použijeme zde na zpříjemnění prostředí pro pacienty,“ uvedla primářka MUDr. Martina Chodacká.

Komplexní centrum vysoce specializované onkologické péče pro dospělé (KOC) Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., ve spolupráci s Onkologickým oddělením Nemocnice Chomutov, o. z., zajišťuje kompletní péči o onkologické pacienty v regionu. Jedná se o jediné pracoviště svého druhu v Ústeckém kraji, které se věnuje zejména radiační onkologii a klinické onkologii, podpůrné a paliativní terapii, dispenzarizaci nemocných v rámci oboru a zajišťuje aplikaci biologické léčby pro pacienty celého regionu. Součástí ústeckého pracoviště je paliativní ambulance s mobilním hospicem a onkologická ambulance Nemocnice Teplice. Všechna tato pracoviště spadají od 1. 7. 2013 pod jeden primariát. V rámci Nemocnice Most funguje onkologická ambulance se zaměřením na dispenzarizaci a systémovou léčbu (s výjimkou cílené léčby), která má svůj samostatný primariát.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru