Fotbaloví fanoušci dostanou odškodné. Neviděli Ronalda

Dva korejští fotbaloví fanoušci dostanou odškodnění za to, že v červencovém přípravném utkání v Soulu nenastoupil v dresu Juventusu hvězdný útočník Cristiano Ronaldo, ačkoli to organizátoři akce slibovali. Soud v Inčchonu dnes přiřkl mužům kompenzaci v přepočtu 312 dolarů (7000 korun).

Společnost Fasta při propagaci zápasu Juventusu proti výběru korejské ligy využívala Ronaldovo jméno a tvrdila, že má smluvně podchyceno, že Portugalec odehraje minimálně 45 minut.

Útočník nicméně proseděl celé utkání na lavičce, podle turínského klubu ze zdravotních důvodů.

Právník obou mužů Kim Min-ki agentuře Reuters řekl, že v souvislosti s červencovou exhibicí zastupuje ještě dalších 87 nespokojených lidí.

Související

Cristiano Ronaldo

Ronaldo má saúdskoarabskou ligu za kvalitnější než mnohé soutěže v Evropě i MLS, kam odešel Messi

Portugalskou fotbalovou hvězdu Cristiana Ronalda už s největší pravděpodobností v některé z top evropských soutěží fanoušci neuvidí. Držitel hned pěti Zlatých míčů si totiž myslí, že saúdskoarabská nejvyšší fotbalová soutěž je kvalitnější než evropské top soutěže s výjimkou anglické Premier League i než americká MLS. Právě tam přestoupil jeho odvěký rival Argentinec Lionel Messi, jenž bude v příští sezóně hrát za Inter Miami. 
Cristiano Ronaldo

Ronaldovi už se prý v Saúdské Arábii nelíbí a nejraději by se vrátil do Realu

Kdekdo se před několika měsíci divil, když hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo po prosincovém konci v Manchesteru United zamířil do saúdskoarabského Al-Nassru. Nyní se ve španělských médiích objevila informace o tom, že by rád Arabský poloostrov opustil a vrátil se do Evropy, konkrétně do Realu Madrid. Ten už mu měl podle britského deníku The Sun nabídnout spolupráci, ovšem nikoli jako fotbalistovi. Není tak tedy jasné, zda s takovou nabídkou Cristiano Ronaldo bude souhlasit. 

Více souvisejících

Cristiano Ronaldo Fotbal sport Jižní Korea

Aktuálně se děje

před 42 minutami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Kupka s Početím je novým rekordmanem českých aukčních síní

Česko má nový nejdražší vydražený obraz v dějinách země. Olejomalba Františka Kupky nazvaná Conception/Danae (Početí) se v neděli v Praze prodala za 115 milionů korun. S aukční přirážkou dosáhne finální cena částky 126,5 milionu korun.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy