Za ochranu Gottových holek "odměna" 34 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za ochranu Gottových holek "odměna" 34 milionů!

Karel Gott a Leon Tsoukernik, Ivana Gottová
Karel Gott a Leon Tsoukernik, Ivana Gottová (Foto Aha! – Robert Klejch, Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

Říká se, že karma nás dostihne. Nebo že na každého jednou dojde. V negativním i pozitivním slova smyslu. Jak se zdá, v případě ochránce vdovy po Karlu Gottovi (†80) a jejích dcer, který jim poskytl azyl po úmrtí Mistra, zapracovala „vyšší“ spravedlnost poměrně rychle.

Podnikatel Leon Tsoukernik (46), který je sám provozovatelem kasin v Rozvadově, vyhrál totiž podle webu Expres.cz v rakouském městě Seefeld in Tirol obrovský balík peněz. I když ne hned. Vyjel tam totiž na pokerový turnaj. V něm ale nezabodoval. To až ve chvíli, kdy se přemístil k výherním automatům. A ty překvapivě začaly sypat a sypat, jak uvádí citovaný web.

„Nejprve jsem myslel, že jsem vyhrál 400 tisíc eur,“ citoval portál TT.com podnikatele. Jenže po přepočítání nakonec došel k částce 1,3 miliony eur, což je v přepočtu něco málo přes 34 milionů korun.

Tsoukernik je rodinným přítelem rodiny Gottových. Mistr mu několikrát zpíval na akcích v jeho podniku. Podle dostupných informací Blesku u něj našla Ivana Gottová s dcerkami zázemí poté, kdy se musely po odchodu zpěváka stáhnout dočasně z Bertramky.

Na rozhovor se Tsoukernikem se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
PedrosMexikanos
17. 8. 2020 • 16:56

větší mafián než on nám dělá premiéra, nevydělává na gemblerech, ale lidech, co se chtějí bavit. Ten člověk udělal z bažiny centrum evropského pokeru, letos to bude pravděpodobně jediné místo, kde se bude hrát Světová série. Jestli myslíte, že se tam chodí hrát nějaká spodina, tak se tam zajeďte podívat, asi se budete dost divit http­s://ww­w.po­kera­rena­.cz/ru­briky/­king-s-casino/leon-tsoukernik-majitel-king-s-casina-a-pokerovy-kral_12491.html

mbmb
6. 2. 2020 • 17:31

Již v sociku černé peníze se vyčistily vyhrou To je nahodicka že ano.

majojo
5. 2. 2020 • 17:52

Čert vždycky se.re na větší hromadu, to je to správné přísloví.

-bello-
5. 2. 2020 • 14:45

A tohle mi na tom " božstvu " Gotta vadí nejvíc.Na jednu stranu hrál imáge slušného nepraktického a nad hmotné statky povzneseného snílka , co zapálen jen pro své kantilény kráčí světem hudby .Ale prakticky bral co se dalo! Ale neštítil se ani za komunistů, ani po 1989.Chytře si ulejvat prachy v Německu a s Ivankou žádal tady i úlevu na daních ( samozřejmě je z Finančního ú. vyhnali,protože nárok neměli).On i v tom Las Vegas zpíval taky jen v baru a nafouknul to zde na velkou slávu, že "uspěl i v samotném Vegas !!! " Chytnul se Jonáka a další low level, ale získal tím pádem i vilu za "low level" cenu a kšety další. Dělal stupidní reklamy a tvrdil stupidně , že " jsou to projekty s duší " a koukám , že i v kasinu gemblerům zpíval , jak cvičená opice .
Normální člověk si jistrými věcmi prostě nezadá.
Nějaký ruský mafián , který vydělává na gemblerech , hm kdo by ho chtěl za kamaráda ?!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.