Shannen Doherty, herečka z Beverly Hills a Čarodějek, opět bojuje s rakovinou

Shannen Doherty, herečka z Beverly Hills a Čarodějek, opět bojuje s rakovinou | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Vypadalo to optimisticky, ale nakonec se ukázalo, že se vážná nemoc vrátila.

V roce 2015 vyšla najevo nepříjemná zpráva, herečka Shannen Doherty, která se proslavila jako Brenda Walsh v seriálu Beverly Hills 90210, má rakovinu prsu. 

Beverly Hills 90210: Shannen Doherty měla s Lukem Perrym plány na vlastní projekt
 

Herečka s nemocí intenzivně bojovala a zdálo se, že je vše na dobré cestě a rakovina je na ústupu. Situace tak vypadala optimisticky, ale jak se bohužel ukázalo, nemoc se nepodařilo porazit úplně. 

Nevyšlo to najevo záměrně, ale během soudního procesu s hereččinou pojišťovací společností State Farm, kdy Shannen žaluje pojišťovnu kvůli požáru svého domu v roce 2018. 

Nicméně jako "vedlejší efekt" tohoto sporu se na veřejnost dostala informace o tom, jaký je zdravotní stav herečky, a že se s rakovinou potýká už asi rok. Shannen se tak rozhodla, že se k tomu v pořadu Good Morning America vyjádří:

"Nemyslím si, že jsem to vstřebala. Je to velké sousto z mnoha různých důvodů. Určitě mám dny, kdy si říkám, 'Proč já?' a pak mám dny, kdy si říkám, 'Proč ne zrovna já? Kdo jiný? Kdo jiný si to kromě mě si to zaslouží?' Nikdo z nás."

Rakovina, se kterou se herečka potýká, je ve čtvrtém stádiu, což je velmi vážné, ale Shannen se samozřejmě nehodlá vzdát a prozradila, že jí velmi pomáhá její kolega z Beverly Hills 90210 Brian Austin Green:

"Prožívala jsem momenty velké úzkosti, kdy jsem si pomyslela, 'Já to nezvládnu,' a Brian byl jedním z lidí, kteří [o mé nemoci] věděli. Řekla jsem [mu] to velmi rychle. Ještě před natáčením [loňského seriálu BH90210] mi neustále volal a říkal mi, 'Poslouchej, ať se stane cokoliv, jsem tu pro tebe."

Netřeba asi připomínat, že v minulém roce na následky cévní mozkové příhody zemřel kolega Shannen Luke Perry, k čemuž herečka dodala, že ji nejdříve napadlo:

"Proč jsem to nebyla já? Bylo pro mě zvláštní, mít tuhle diagnózu a poté někdo, kdo se zdá být na první pohled zdravý, zemře první. Bylo to opravdu šokující a to nejmenší, co jsem mohla udělat, bylo uctít ho tím, že se objevím v seriálu [Riverdale]. A stále to není dost."

Byť je rakovina ve čtvrtém stádiu velmi vážná, Shannen samozřejmě chce nemoci vzdorovat, čemuž napovídá i obrázek z komiksu Peanuts, který zveřejnila na Instagramu a na kterém si postavy říkají:

"Žijeme jen jednou, Snoopy." "Omyl! Zemřeme jen jednou. Žijeme každý den!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ShannenDoherty (@theshando),

Zdroj: ET, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu