Patrick Stewart se sešel s Kevinem Feigem, dokonce by se vrátil do role, nebýt jedné velké události

Patrick Stewart se sešel s Kevinem Feigem, dokonce by se vrátil do role, nebýt jedné velké události

Patrick Stewart v roli Charlese Xaviera již skončil. Nyní má mutanty pod palcem studio Disney, které časem celou sérii zrestartuje. Kevin Feige ale Patricka Stewarta velice uznává a dokonce tu existovala možnost, že by se Stewart ještě jednou jako Xavier v MCU filmech objevil.

16 1
5.2.2020

Herec Patrick Stewart se v nedávném rozhovoru pro Digital Spy svěřil, že se před pár měsíci setkal s Kevinem Feigem, se kterým vedl dlouhou diskuzi na téma X-Menů. Oba pánové mimo jiné hovořili i o možném Stewartově zapojení do dalšího filmu. Stewart tak doopravdy jednal o tom, že se objeví jako Xavier ještě jednou. Mělo to ovšem jeden velký háček.

Stewart přiznává, že by na nabídku zřejmě kývl, ale problém byl v tom, že jeho příběh skončil ve filmu Logan. Tento film Xavierovu linku ukončil a ukončil ji parádně. Stewart vzpomínal na premiéru snímku, kdy seděl vedle Hugha Jackmana a oba to velice prožívali. Když Xavier ve filmu zemřel, Stewartovi se chtělo brečet, ale udržel se. Vedle něj sedící Jackman ale brečel jako želva, až to na Stewarta padlo taky.

(Stewart se již do Xavierova křesla nevrátí. Foto: Fox)

Jednalo se o velice dojemné rozloučení nejen dvou herců, kolegů a přátel, ale také rozloučení s postavami, se kterými byli oba spjatí několik let. A právě toto nádherné rozloučení by nechtěl Stewart narušit. Končit se má v nejlepším a film Logan si odnesl opravdu skvělé recenze. Stewart je tedy rozhodnutý, že s rolí již skončil a přenechá ji někomu jinému.

Je nicméně velice zajímavé, že Kevin Feige nějakým způsobem chtěl do svého MCU zakomponovat herce z dřívějších X-Men filmů. Poslední zpráva je totiž taková, že s filmy od Foxu nechce mít Disney nic společného a pod svá křídla si vezme pouze Deadpoola v podání Ryana Reynoldse. Zbytek série čeká pomalý restart a postavy se stanou součástí MCU, kde teď tak výrazně chybí.

Přáli byste Patricku Stewartovi ještě jednou návrat do role Xaviera?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /6

PecaCZE

To by znamenalo spojení MCU a XCU a to se mi tahle zpráva nezdá.

5.2.2020 | 17:55:14
Lex Luthor

Nebo se nemohl vrátit protože už začal s natáčením seriálu Star Trek Picard

5.2.2020 | 17:55:42
Railbot

Hlavně už je to taky starý pán, který by měl odpočívat a nelámat to přes koleno. Něco jako Dee Williams ve Star Wars.

5.2.2020 | 18:18:54
Toso11

pravdepodobne by sa jednalo o nejake „kameo“ multivers

5.2.2020 | 19:33:18
LAZARUS111

dalsi stary clanok

5.2.2020 | 19:44:17
DC Expert

Film old man Logan se odehrává když byli všichni X-meni po smrti. A já bych chtěl aby je všechny vrátili a uvedli i příběh podle komiksu avengers vs X-men. Tenhle film by rozhodně překonal Avatara. Protože půjdou po sobě. Disney si to neuvědomuje, že to může být bomba a přinést to ovoce! Kdo by takový film nebral?

9.2.2020 | 20:08:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejlepší postavy: Marvels

Reklama

Zajímavosti

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Nejenže čekáme na nového Kanga, ale taktéž očekáváme odhalení jeho úlohy v širším MCU. Kang má projít určitou změnou a zřejmě se to neobejde bez osekání jeho příběhu. Alespoň takto se o tom v zákulisí hovoří. Budou mít tedy hvězdy stále o tuto roli zájem? Domingo se konečně vyjádřil.

Marvel Cinematic Universe

PRVNÍ FÁZE

 

DRUHÁ FÁZE

 

TŘETÍ FÁZE

 

ČTVRTÁ FÁZE

 

PÁTÁ FÁZE

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama