Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 05.02.2020

Birds of Prey 1: Kdo je Oracle?

Scénár: Julie Bensonová , Shawna Bensonová

Kresba: Roge Antonio , Claire Roeová

Někdo chce hacknout Gotham!
Pro Barbaru Gordonovou není tajemství ničím cizím. Je dcerou hlavouna gothamské policie, Jima Gordona...a také pouliční samozvanou strážkyní pořádku známou jako Batgirl. Až doteď však nikdo nevěděl, že jistou dobu působila jako Oracle, nejmocnější hackerka planety.

Jméno Oracle začal používat někdo nový a Batgirl se honí po celém Gothamu za přeludy. Po boku jí stojí dvě srovnatelně nebezpečné samozvané strážkyně – Dinah Lanceová, rocková hvězda a hrdinka známá jako Black Canary, a Helena Bertinelliová, smrtící špionka přezdívaná Huntress.

Dokáže tato nesourodá trojice včas odhalit tajemství nového Oraclea a porazit zloduchy? Nebo Birds of Prey někdo přistřihne křídla, než se jim vůbec podaří vzletět?

Zjistěte to v knize Birds of Pray: Kdo je Oracle?, kterou začíná zcela nová éra nejlepšího superhrdinského týmu Gothamu od autorek Julie a Shawny Bensonových (TV seriál The 100) a výtvarníků Claire Roeové (VERTIGO QUARTERLY SFX) a Roge Antonia (NIGHTWING). Obsahuje sešity č. 1–6 a BATGIRL A BIRDS OF PREY: ZNOVUZROZENÍ č. 1.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-569452-birds-of-prey-1-kdo-je-o...

 

Peter Parker Spectacular Spider-Man 2: Hledaný

Scénár: Chip Zdarsky

Kresba: Goran Parlov , Adam Kubert , Juan Frigeri

Nový pohled na prastarou otázku. Je Petr Parker…
POSTRACH NEBO HROZBA?
Petr je zpátky ve svém přátelském sousedství, ale momentálně je, aspoň, co se týče policie, tak nějak v nemilosti. Po Petrovi a jeho sestře Terese je vyhlášeno oficiální pátrání… a jakoby to nestačilo, po jeho stopě se vydává i Black Panther! Ale Spider-Man se rozhodně nevzdá bez boje! A zatím si padouch Tinkerer povolává na pomoc své vylepšené spojence, aby zničili Spideyho jednou pro vždy!
Uvězněný uprostřed sporu mezi Tinkererem a jeho bratrem Masonem, se náš pavouk snaží sehnat pomoc, dát dohromady svůj vlastní tým marvelovských hrdinů a vrátit úder! Ale Tinkerer má ještě nějaké to eso v rukávu. A je to eso přímo z jiného světa…

Obsahuje sešity Peter Parker: The Spectacular Spider-Man č. 297–300, od Chipa Zdarského, Adama Kuberta, Juana Frigeriho, Gorana Parlova, Jasona Keitha a Giada Marchisia.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-569450-peter-parker-spectacular...

 

Modrá CREW 14: Kroniky Legie (3-4)

Scénář: Fabien Nury

Kresba: Mario Alberti , Tirso , Zhang Xiaoyu , Eric Henniot

Vlad Tepes zatím stále uniká… ale ta staletí, co spolu dva bratři vedou válku a střídají těla, se začínají na obou podepisovat. Krvavá šachová partie se blíží do finále. Války probíhají jak v amerických džunglích, tak na sněžných pláních za napoleonských válek, i ve viktoriánském Londýně. Kdo z nich si nakonec zaslouží vítězství? A co ho to vítězství bude stát?

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571708-modra-crew-14-kroniky-le...(3-4)

 

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 3: Allmight

Scénář: Kóhei Horikoši

Kresba: Kóhei Horikoši

Na scéně se objevuje Liga padouchů, jejímž cílem je... zabít Allmighta?! A Deku... teda pardon, Izuku... má vážné potíže! Tohle není ani čas ani místo pro slabochy!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-569455-my-hero-academia-moje-hr...

 

Gantz 25

Scénář: Hiroja Oku

Kresba: Hiroja Oku

Největší souboj v dějinách komiksu Gantz pokračuje! A pro naše hrdiny se to nevyvíjí zrovna dobře. Upřímně řečeno, naši hrdinové jsou už téměř všichni mrtví, nebo umírají. Avšak nedá se nic dělat, je nutné vyrazit do poslední zteče…

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532207-gantz-25

 

Útok titánů 22

Scénář: Hadžime Isajama

Kresba: Hadžime Isajama

Tři tajuplné knihy, které po sobě Erenův otec zanechal, zodpovědí všechny hádanky ohledně titánů, jež si Průzkumníci za uplynulé měsíce kladli. Jenže jak s nově nabytými vědomostmi naložit? Nebylo by nakonec lepší ponechat lidstvo v milosrdné nevědomosti? Tuhle novou hádanku už musí naši hrdinové rozlousknout sami...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-570837-utok-titanu-22

 

Čarodějova nevěsta 10 (vychází v úterý 03.02.2020)

Scénář: Kore Jamazaki

Kresba: Kore Jamazaki

Čise dává vale osamělému životu a nastupuje na kouzelnickou akademii. Koho tam potká, jací noví přátelé či
nepřátelé na ni čekají, a jak jí nově nabyté vědomosti pomohou v roli čarodějovy učednice?

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-570839-carodejova-nevesta-10

Přidat komentář